15. elokuuta 2012

Päivän sitaatti: Eric Allen Bell

Eric Allen Bell:

Mikä on minun mielipiteeni islamista? Katsotaanpa sen perustajaa: mies joka raiskasi yhdeksän vuotiaan tytön, omisti orjia; johtaja joka käski kiduttaa ihmisiä, määräsi avionrikkojat kivitettäviksi, lukemattomat vääräuskoiset teloitettaviksi; joka oli tappaja ja sodanlietsoja, joka levitti "rauhan uskontoa" miekalla; mies jolla oli hallusinaatioita ja kuuli ääniä jotka käskivät väkivaltaan; tyranni ja hullu murhaaja joka vastaa ehkä 100 000 Osama bin Ladenia. Ja tämä sadistinen hullu on islamissa "täydellinen ihminen". Tarvitseeko islamista sanoa tämän enempää?

Millainen dokumentistani tulee valmistuttuaan tässä ilmastossa, jossa ihmisiä tapetaan Koraanin polttamisen takia, jossa muslimeja loukkaavista pilakuvista seuraa mellakoita, pommi-iskuja ja murhia, jossa sellaista kirjailijaa kuin Salman Rushdieta kehotetaan olemaan osallistumasta maailman suurimmille kirjallisuusjuhlille, koska muslimit uhkaavat väkivallalla ja jopa Rushdien videoesiintyminen estetään; maailmassa jossa Theo van Goghia ammuttiin kymmeniä kertoja ja puukotettiin kirkkaassa päivänvalossa eurooppalaisella kadulla vain sen takia, että hän teki kymmenen minuuttisen elokuvan musliminaisten kaltoinkohtelusta; maailmassa jota islamilaiset militantit jatkuvasti terrorisoivat ja joiden hulluutta säestävät liberaalien bloggereiden armeija, jotka keksivät heille puolustuksia - jotka kertovat meille että 9/11 oli luultavasti meidän oma vikamme?

Eric Allen Bell

Lue koko artikkeli täältä: http://frontpagemag.com/2012/eric-allen-bell/the-high-price-of-telling-the-truth-about-islam/


-Ibn Matti
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti