15. elokuuta 2015

Suomi, maailman islamilaisin valtio

Vastine Abdirahim HUSU Husseinin kirjoitukseen Uuden Suomen Puheenvuorossa:


On helppo väittää mitä tahansa mistä tahansa uskonnosta, mutta ilman lähdeviittauksia uskonnollisiin kirjoituksiin ne ovat vain kirjoittajan henkilökohtaisia mielipiteitä.

Husu: "Islam kunnioittaa toisten uskontoa ja jopa kehottaa elämään rauhassa muiden uskontojen kanssa. "

Koraani (joka on suorasanaista Allahin puhetta) käskee taistelemaan niitä vastaan, jotka eivät ole muslimeja:

Taistelkaa niitä vastaan, jotka, vaikka ovat saaneet Kirjoituksen, eivät usko Jumalaan eivätkä viimeiseen päivään, eivät pyhitä sitä, minkä Jumala ja Hänen lähettiläänsä ovat selittäneet pyhäksi, eivätkä tunnusta totista uskontoa, taistelkaa, kunnes he auliisti maksavat veronsa ja tunnustavat alistuvansa. (Koraani 9:28-29)

Katso lisää selityksiä tästä jakeesta: http://ibnmatti.blogspot.fi/2012/05/koraani-ja-konteksti.html

Husu: "Islam kunnioittaa ihmishenkeä ja tuomitsee jyrkästi hengenriiston yrityksenkin."

Muhammed selitti, että "muslimin verta...ei saa vuodattaa muuten kuin kolmessa tapauksessa: Qisa [verikosto] murhasta; kun naimisissa oleva henkilö on laittomassa yhdynnässä; ja kun joku kääntyy pois islamista ja jättää muslimit [apostaasi]." Niinpä aviorikos, apostaasi ja verikosto ovat ainoat perustelut ihmisen tappamiselle.

Lue lisää: http://ibnmatti.blogspot.fi/2015/08/kolme-laillista-syyta-tappaa-ihminen.html

Tappamisen kieltoa perustellaan usein Koraanin jakeella 5:32

Tämän johdosta annoimme Israelin lapsille säädöksen, että kuka ikinä ottaa hengiltä ihmisen muutoin kuin verikostoksi tai pahuuden ehkäisemiseksi maassa, hän on kuin olisi tappanut kaikki ihmiset; ja ken ikinä pelastaa yhden hengen, hän on kuin olisi pelastanut kaikkien ihmisten hengen.Meidän lähettiläämme tulivat aikoinaan heidän luokseen selvin todistuksin (Jumalan yliherruudesta), mutta katso, senkin jälkeen monet ihmisistä tulivat irstaiksi maan päällä.

Tällä ei ole sellaista merkitystä kuin länsimaiset johtajat ja islamin apologistit väittävät. Lue lisää http://ibnmatti.blogspot.fi/2015/07/kuka-ottaa-hengilta-ihmisen-han-on-kuin.html

Koraani (siis Allah) sallii muslimien tappamisen vain erityistapauksissa, mutta vääräuskoisten tappaminen on aina sallittua (paitsi jos he alistuvat dhimmeiksi ja maksavat jizyaa - suojelurahaa). Koraani 9:5, 9:29. (Koraani löytyy netistä: http://www.islamopas.com/koraani/sisallys.htm )

Husu: "Islam kehottaa kunnioittamaan eri mieltä olevia, eikä salli sen varjolla käydä käsiksi kehenkään"

Uskomaton väite. Sunni-shiia-konfliktit, Muhammed-pilakuvat, Charlie Hebdo, Saatanalliset Säkeet, jne.

Lue lisää islamista ja sananvapaudesta: http://abdullahsarh.wix.com/muhammedintarina#!runoilijan-kuolema/cde0

Husu: "Se, että jokin muslimivaltainen maa rikkoo ihmisoikeuksia, ei tarkoita, että Islam rikkoo niitä."

Islamin sharia-laki on YK:n ihmisoikeusjulistuksen vastainen. Islamilaiset valtiot eivät hyväksyneet ihmisoikeusjulistusta, vaan laativat oman Kairon-julistuksensa, jossa käytännössä asetetaan sharia-laki (Koraanissa ja Haditheissa annetut Allahin käskyt ja Muhammedin esimerkki) ylimmäksi auktoriteetiksi. https://fi.wikipedia.org/wiki/Kairon_julistus_ihmisoikeuksista_islamissa

Sharia lakiin kuulu mm. islamin uskosta luopuneiden, homoseksuaalien ja avionrikkojien teloittaminen, varkaiden käden katkaiseminen ja - kyllä vain - joidenkin islamin koulukuntien mukaan naisen ulkoisten sukuelinten poistaminen (hämmästelen sitä, että Husu, joka kuuluu somalina tähän koulukuntaan, on täysin tietämätön uskontonsa määräyksistä). Sharia-lain oppikirjan voi tilata Amazonin kirjakaupasta http://www.amazon.com/Reliance-Traveller-Classic-Manual-Islamic/dp/0915957728 (se edustaa juuri somalien shafi'i koulukuntaa)

Husun viittaamaan Telegraphin artikkeliin löytyy vastine Front Page Magazinesta:
http://www.frontpagemag.com/fpm/234437/muslim-prof-west-leads-world-islamic-values-ali-sina

Joka tapauksessa, selvää Uuden Suomen Puheenvuoron karusellikamaa!



EDIT: Ja niinhän siinä sitten kävi kuten arvasin... karuselli pyörii...husut siinä hyörii...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti