20. syyskuuta 2014

Nasaretilainen rintanappi

Aina niin sanotun "Islamilaisen valtion" (IS - Islamic State) noususta lähtien ovat monet hirvittävät tapahtumat kuvanneet tämän terroristijärjestön barbaarisuutta. Sen kauheisiin väkivallantekoihin ovat kuuluneet summittaiset teloitukset, päiden katkaisut ja jopa heidän vastustajiensa ristiinnaulitsemiset.

Heidän käytöksensä on vihdoin saavuttanut kansainvälisen huomion ja ansaitsemansa tuomitsemisen sen jälkeen, kun videot kolmen länsimaisen panttivangin  päiden katkaisemisesta, mukaan lukien amerikkalaiset lehtimiehet James Foley ja Stevan Sotloff, tulivat ilmi.

Valitettavasti erään vähemmistön ahdinko - lähinnä Islamilaisen valtion, vaikka myös muiden toimesta - ei ole vielä saavuttanut maailman tyrmistystä: kristittyjä vangitaan, raiskataan ja murhataan näiden ja myös muiden jihadistien toimesta ympäri Lähi-itää. Islamilainen valtio on tappanut jopa kristittyjä lapsia ainoastaan heidän uskontonsa takia.

Kun IS:n jihadistit ottavat alueen haltuunsa, he merkitsevät kristittyjen kodit arabialaisella N-kirjaimella - ن, joka on lyhenne sanasta "nasrani", joka tarkoittaa Nasaretilaista - Jeesus Nasaretilaiseen uskovaa, siis kristittyä. Kun heidät on näin merkitty, heitä voidaan helposti vainota antamalla heille yksinkertainen vaihtoehto: käänny islamiin, alistu tai kuole.

Islamilaisen valtion alueella arabialainen kirjain ن on moderni versio Daavidin tähdestä, jota juutalaiset pakotettiin käyttämään Natsi-Saksassa ja sen valloittamilla alueilla.

Jo yli kymmenen vuoden ajan Center for Security Policy on vastustanut kaikkea islamilaista ääriliikehdintää ja shariaa - koko maailmassa ylivaltaan pyrkivää islamilaista doktriinia - ei vain Islamilaisen valtion taholta vaan myös muiden globaalien jihadistien toimesta. Islamilainen valtio on uusin ja vaarallisin uhka sitten syyskuun yhdennentoista päivän iskujen.

Alkuperäinen kirjoitus "Nazarene Lapel Pin" Center for Security Policy -sivustolla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti