25. syyskuuta 2014

Islamilainen valtio - uskommeko Obamaa vai Muhammedia?

Bill Warner politicalislam.com sivustolla:

Olemme nyt sellaisessa historian vaiheessa, jossa ISIS - eli Islamilainen valtio eli ISIL - on katkaissut päitä mediassa. Se oli niin kauhistuttavaa, että moni päätti puhua sitä vastaan ja eräs heistä oli Obama.

Näin Obama lausuu Islamilaisesta valtiosta: "He ovat riehuneet kaupungeissa ja kylissä tappaen viattomia ihmisiä. He ovat siepanneet naisia ja lapsia, kiduttaneet ja raiskanneet heitä ja ottaneet heitä orjiksi. He ovat murhanneet muslimeja, sekä sunneja että shiioja, tuhansittain. He käyvät kristittyjen ja uskonnollisten vähemmistöjen kimppuun ja tappavat heitä vain sen takia, että he harjoittavat eri uskontoa. ISIL ei edusta mitään uskontoa."

Mitä Obama itse asiassa lausuu on että Islamilainen valtio ei ole islamilainen. Näin hän todellakin ohimennen sanoo. Se ei kuitenkaan ole Obaman asia sanoa mitä islam on. Sen määräävät Muhammed ja Allah.

Katsotaanpa mitä tapahtui Sirassa, Muhammadin elämästä kertovassa virallisessa elämäkerrassa, ja katsotaan mitä se kertoo näistä kaikista mainituista asioista. Aloitetaan raiskauksesta. Kertomuksesta Khaybarista, kun juutalaiset oli murskattu, Muhammed antoi uudet ohjeet siitä, miten vangittujen naisten kanssa tuli menetellä. Naisten kanssa ei saanut iloita, mikäli heillä oli kuukautiset tai he olivat raskaana. Näin Muhammed siis antoi ohjeita, miten vankien kanssa tuli harrastaa seksiä. Sitä sanotaan raiskaukseksi. Muhammedia puhtaimmillaan.

Otetaan seuraavaksi kidutus. Samassa kertomuksessa, kun hän oli tuhonnut Khaybarin juutalaiset, Muhammed tiesi näiden kätkeneen aarteen ja niinpä Muhammed kuulusteli heimopäällikköä. "Missä ovat rahat. Missä on kulta? Missä on hopea?". Päällikkö ei kertonut sitä heille. Silloin Muhammed käski sitoa päällikön maahan ja sytyttää nuotion tämän rinnan päälle. Silti hän ei puhunut. Silloin he irrottivat hänen siteensä ja antoivat hänet miehelle, joka oli menettänyt veljensä taistelussa Khaybarin juutalaisia vastaan, joka leikkasi juutalaisten päällikön pään irti.

Tässä meillä on tapahtuma, jossa on kidutusta, juutalaisvihaa ja pään irti leikkaaminen. Kaikki tämä on puhdasta islamia.

Käsitellään vielä seksiorjia. Lukuisista naisista Muhammed oli valinnut kolme, jotka hän antoi lahjoiksi lähimmille luutnanteilleen. Yhden hän antoi Umarille, yhden Alille ja yhden Uthmanille. Outoa kyllä, Umar antoi omansa seksiorjaksi pojalleen. Seksiorjuus on puhdasta Muhammedia.

Entä orjuus? Annan luettelon asioista, missä Muhammed oli tekemisissä orjuuden kanssa. Nämä kaikki ovat Sirasta. Kaikki lähteet voidaan muuten löytää sivustolta politicalislam.com. Muhammed oli tekemisissä kaiken sen kanssa mikä liittyy orjuuteen. Hän tappoi vääräuskoiset miehet, jotta hän sai heidän vaimonsa orjikseen. Hän antoi orjia lahjoiksi. Hän omisti useita orjia, monet heistä mustia. Hän seisoi vieressä, kun toiset hakkasivat orjia. Hän pakotti vangiksi saatuja naisia sukupuoliyhteyteen. Hän vangitsi orjia ja myi heitä rahoittaakseen jihadia. Hänen lempiseksikumppaninsa oli seksiorja, kristitty nainen, joka synnytti hänelle pojan. Hän sai orjia lahjaksi. Orjat valmistivat hänen ateriansa. Orjat korjasivat hänen vaatteensa. Hän hyväksyi seksin harjoittamisen orjien kanssa. Ja jos orja ei totellut isäntäänsä, ei orja voinut päästä Paratiisiin. Tämä tekee varsin selväksi islamin suhtautumisen orjuuteen.

Käsitellään vielä viimeinen asia, kristittyjen tappaminen. Muhammedilla on kaksi erilaista suhtautumistapaa Arabian kristittyihin. Toinen oli ystävällisyys ja kuunteleminen. Mutta kun hän oli murskannut pakanat ja juutalaiset, hän kiinnitti huomionsa kristittyihin. Hän lähetti Khalidin, joka tunnettiin myös nimellä Allahin Miekka, kristityn valtiaan linnoitukseen ja kun valtias ja hänen veljensä ratsastivat ulos linnoituksesta, hän tappoi toisen ja vangitsi toisen, ja alisti kristityn heimon ja pakotti heidät noudattamaan shariaa ja maksamaan jizyaa.

Teen tämän täysin selväksi: Muhammed oli pakanoiden tappaja, juutalaisten tappaja ja kristittyjen tappaja. Palataan vielä tämän kirjoituksen alkuun. Kuka määrittelee mitä on islam, Obamako? Ei. Muhammad kertoo meille mitä islam on ja meidän tulee kuunnella Muhammedia ja voimme jättää Obaman huomiotta.

Muhammadin elämäkerta Bill Warnerin kertomana


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti