30. kesäkuuta 2015

Terrorismilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa

Jon Mc Faith Freedom-sivustolla:

Välittömästi sen jälkeen kun ISIS:in tekemäksi väitetty siviilien massamurha oli tapahtunut Tunisiassa, David Cameron, Yhdistyneiden Kuningaskuntien pääministeri, vakuutti briteille ja kaikille ei-muslimeille koko maailmassa, että iskua ei "tehty islamin nimissä", koska "islam on rauhan uskonto." Tappajat tekivät sen paremminkin "vääristellyn ja väärinymmärretyn ideologian nimeen".

Uskon tietysti mitä hän sanoo.

On todella huojentavaa, että maani johdossa on noin syvällisesti islamiin tutustunut mies. Ehkä meidän pitäisi kutsua häntä Mufti Sheik Imam Ajatolla Cameroniksi, mikä ilmentäisi hänen suurta oppineisuuttaan islamin uskossa.

Minäkö sarkastinen?

Ehei, kuuntele:

Vähän aikaa sitten kokonainen lauma islamin asiantuntijoita sekä UK:ssa että USA:ssa julkaisivat pitikiä kirjoituksia siitä kuinka ISIS on epäislamilainen. Muun muassa he julistivat, että voidakseen julistaa "fatwan" täytyy julistajan tuntea islam täydellisesti - sinun on tiedettävä islamista ihan kaikki.

Ja ymmärsi hän sitä tai ei, Cameron on julistanut fatwan.

Hyökkääjät huutavat aina "Allahu Akbar" varmoina siitä, että he ovat muhajedin (muslimisotureita) ja shahid (muslimimarttyyreita, jotka todistavat - sanan "shahid" varsinainen merkitys - Pyhää Islamin uskoa tekemällä joukkomurhan) ja uskoen täydelleen Allahin lupaukseen Pyhässä Koraanissa, islamin pyhässä kirjassa, että kuollessaan he pääsevät "paratiisiin" ja Allah palkitsee heidät - 72 neitsyttä ynnä muuta sellaista.

Niinpä kun Cameron antaa ymmärtää, että heidän teoillaan ei ole "mitään tekemistä islamin kanssa", hän antaa uskonnollisen tuomion, fatwan.

Hänellä siis täytyy olla kaiken kattava tieto islamista.

Eikä hän ole ainut.

Kokonainen lössi poliitikkoja, muslimijohtajia ja muita ovat toistaneet samaa sanomaa.

Tehdään tämä asia nyt selväksi:

ISISillä (ja sen liittolaisilla) ei ole MITÄÄN TEKEMISTÄ ISLAMIN KANSSA.

Piste.

Loppu.

- - - -

Pohditaan sitten sitä, millä ei ole "mitään tekemistä islamin kanssa."

Islam perustuu kirjoituksiin: shariaan, sunnaan (sirat ja hadith) ja Koraaniin. Sillä on myös profeetta, Muhammed (moraalin ja jumalallisen käytöksen huipentuma) sekä jumala, Allah.

Käydään läpi ne yksi kerrallaan:


Sharia-laki

Al-Shabaab on tehnyt hyökkäyksiä Somaliaa ympäröiviin ei-muslimimaihin.

Boko Haram ja ISIS ottavat seksiorjia.

Molemmat teurastavat riemuisasti toisuskoisia.

Kuten tiedämme, näillä asioilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.

Allahin pyhä ja täydellinen laki, joka tunnetaan myös nimellä sharia (katso esim. "reliance of the traveller"), sisältää pitkiä jaksoja, joissa selitetään kuinka muslimien tulee ottaa seksiorjia ja tehdä ryöstöretkiä toisuskoisten maille, jotka ovat islamilaisen valtion rajanaapureita ja kuinka ne, jotka vähänkin vastustelevat, pitää tappaa.

Koska näillä laeilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa ja jos osalla Allahin pyhistä ja täydellisistä laeista ei ole mitään tekemistä islamin kanssa, silloin ei luonnollisesti muillakaan sharian laeilla ole mitään tekemistä islamin kanssa.


Sunna

Sunnaan kuuluu Sirat, Muhammedin elämäkerrat, ja hadith, Muhammedin puheet.

Varhaisimman Muhammedin elämäkerran on kirjoittanut ibn Ishaq/ibn Hisham. Teos sisältää seksiorjien ottamista ja toisuskoisten tappamista.

Tiedämme, että näillä asioilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa, ja niinpä tällä siralla - niistä vanhimmalla ja arvostetuimmalla - ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.

Maineikkaimmat hadith-kokoelmat sunnimuslimien parissa ovat Muslim ja Bukhari. Ne ovat niin arvostettuja, että ne kuuluvat monien sunnien mielestä islamin kirjoitusten "kaanoniin" (poikkeuksena he, jotka hyväksyvät vain Koraanin).

Sellaisen organisaation kuin "Political Islam" mukaan näiden sahih-kokoelmien jihadiin viittaavissa jakeissa 98% (ota tai jätä) käsittelee miekalla käytävää jihadia ja vääräuskoisten tappamista.

Koska tiedämme, että tuollaisella asenteella toisuskoisia vastaan ei ole mitään tekemistä islamin kanssa, ei näillä haditheilla voi olla mitään tekemistä islamin kanssa,

Muslim ja Bukhari, jotka molemmat hylkäsivät noin 99% kaikista käsiinsä saamasta materiaalista huonona tai keksittynä, kun he kokosivat näitä sahih-kokoelmiaan, ja joissa kaikki hadithit noudattavat näitä tiukkoja vaatimuksia ja ovat siksi "sahih" - s.o. oikea/tosi.

Jos siis koko joukolla heidän haditheistaan ei ole mitään tekemistä islamin kanssa, silloin meidän on ajateltava, ettei muillakaan haditheilla ole mitään tekemistä islamin kanssa, koska muutoin ajaudumme kaksinaismoralismiin


Muhammed

Muhammed on "täydellinen ihminen" (al-Ihsan al-Kamil) ja Koraanin mukaan täydellinen esimerkki koko ihmiskunnalle kaikkina aikoina.

Muhammed otti orjia, raiskasi, tappoi ja ryösti vääräuskoisia. Kuten tiedämme, tällaisilla teoilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa, ja niinpä voimme sanoa, että Muhammedilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa. Joutuisimme jälleen kaksinaismoralismiin, jos alkaisimme poimia "rusinoita pullasta" Muhammedin tekojen suhteen. Ottaen huomioon, että Muhammed oli "täydellinen ihminen" tämä olisi vaan niin kauhean väärin.


Koraani

Koraanissa on noin 112 jaetta, jotka ovat väkivaltaisia ja monet niistä käsittelevät vääräuskoisten tappamista. Koraanin väitetään olevan Allahin, islamin jumalan, joka on "al-Haqq" (totuus), suoraa puhetta.

Niinpä joka ikisen sanan Koraanissa täytyy olla Allahin puhetta ja se on oltava totuus. Mutta mehän tiedämme, että "väkivaltaisilla jakeilla" ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.

Jos osalla Koraania ei ole mitään tekemistä islamin kanssa, silloin se ei voi olla Allahin suorasanaista puhetta, eikä se voi olla totuus.

Jälleen, välttääksemme kaksinaismoralismin, meidän on pakko päätellä, että Koraanilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.


Allah

Allah on se jumala, joka 'ilmestyy' Koraanissa (voimme unohtaa aikaisemmat abrahamilaiset kirjoitukset, koska Koraani kertoo meille niiden olevan väärennettyjä) ja Koraanissa Allah itse antaa ohjeita tappaa, vahingoittaa ja orjuuttaa vääräuskoisia. Me tiedämme, että sellaisilla teoilla ja käskyillä ei ole mitään tekemistä islamin kanssa, josta seuraa, että Allahilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.


Johtopäätös

Kun otamme premissiksi väitteen, että terrorismilla "ei ole mitään tekemistä islamin kanssa", päädymme tähän loogiseen johtopäätökseen:

 • Sharialla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa
 • Sunnalla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa
 • Muhammedilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa
 • Koraanilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa
 • Allahilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa
Niinpä millään islamin perustana olevilla kirjoituksilla tai henkilöillä ei itse asiassa ole yhtään mitään tekemistä islamin kanssa.

Voimme tiivistää tämän pähkinänkuoreen:


Islamilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.Tämä on "reductio ad absurdam".

Niinpä ne jotka tällaista väittävät ovat joka valehtelijoita tai erehtyneet.

3 kommenttia:

 1. Oldie but goldie: Astrid Thors: "Sharia on islaminvastainen!" http://www.halla-aho.com/scripta/sharia_on_islamin_vastainen.html

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs todistus. Unohdit lopusta lyhenteen MOT, ilmeisesti painovirhepaholainen on päässyt iskemään.

  VastaaPoista
 3. Tämä kirjoitus pitää määrätä pakolliseksi katumusharjoitukseksi kaikille niille pääasiassa naispuolisille hyödyllisille idiooteille, jotka päivästä päivään yrittävät todistella ettei islamismilla ole mitään tekemistä islamin kanssa. Lukekoot kunnes osaavat resitoida tätä yhtä hyvin kuin näille pakkosyötettyä aivopesumateriaalia.

  VastaaPoista