29. syyskuuta 2013

Vääräuskoisten erottaminen muslimeista

Bill Warner American Thinkerissä:

Kun al Shabaab jihadistijoukko Somaliasta hyökkäsi ostoskeskukseen Keniassa, he keräsivät ihmiset yhteen ja kysyivät ketkä heistä olivat muslimeja ja päästivät nämä sitten menemään. Tiedotusvälineiden mukaan he alkoivat sen jälkeen tappaa jäljelle jääneitä ei-muslimeja. Mutta "ei-muslimi" ei ollut se sana, jota terroristit olisivat käyttäneet. Ei, heidän on täytynyt kutsua heitä Kafireiksi. (Oikeastaan heidän on täytynyt kutsua heitä arabiankielen monikkomuodolla kuffar.)

Miksi al Shababin jäsenet tekivät näin? Miksi he käskivät muslimien lähteä ja kafirien jäädä heidän tapettavakseen? Aloitetaan sanasta "terroristi". Al Shababin jäsenet eivät ole terroristeja; he ovat jihadisteja tai mujahideeneja. Sillä nimellä he kutsuvat itseään.

Mitä väliä sillä sitten on, mitä nimeä he käyttävät? Sen merkitys on erittäin tärkeä. Täsmällinen ajattelu on mahdotonta epämääräisillä sanoilla ja kafir on paljon enemmän kuin ei-muslimi.

Sana "ei-muslimi" ei tarkoita mitään muuta kuin, ettei tämän uskonto ole islam.

Kafir taas on hyvinkin merkityksillä ladattu ilmaus. Kafir on se sana, jota Koraani käyttää ei-muslimeista. Yksi huomattavista Koraanin ominaisuuksista on, että yli puolet sen tekstistä käsittelee kafireja. Ajattele tätä hetki: suurin osa Koraanista ei kerro siitä, miten olla muslimi, vaan se käsittelee kafireja, vääräuskoisia.

Kafireja käsittelevät jakeet eivät ole pelkästään pahoja vaan kammottavia. Allah vihaa kafireja ja punoo juonia heidän päänsä menoksi. Julmimman rangaistuksen kafirit saavat Helvetissä, mutta kuka siitä välittäisi? Todellinen ongelma on se mitä kafireille on luvattu tässä maailmassa: kidutusta, vihaa, pilkkaa, raiskauksia, orjuuttamista, poliittista alistamista ja petosta.

Sama koskee "mujahideeneja" tai "jihadisteja" verrattuna "militantteihin" tai "terroristeihin". Sanat "militantti" tai "terroristi" eivät kerro mitään militantin tai terroristin motiiveista - ainoastaan siitä että nämä käyttävät väkivaltaa.

Huomaa, että sanat "ei-muslimi" ja "terroristi" eivät liity mitenkään toisiinsa, ne ovat irrallisia. Toinen ei ole seurausta toisesta. Mutta sanojen "kafir" ja "jihad" välillä on yhteys. Jihadia voidaan käydä ainoastaan kafireja vastaan. Jihad implikoi kafirin ja päinvastoin.

Jihad ja kafir ovat osa islamilaisen politiikan järjestelmää. Muhammed saarnasi islamia 13 vuotta ja sai 150 seuraajaa. Kun hän ryhtyi poliitikoksi ja jihadistiksi, hänestä tuli koko Arabian hallitsija ja jokainen arabi oli muslimi. Islam uskontona epäonnistui, mutta islam menestyi politiikassa ja jihadissa - sodassa vääräuskoisia kafireja - vastaan.

Islamin oppi löytyy Koraanista, Sunnasta (Muhammedin teot) ja sharia-laista, ja se jakaa koko ihmiskunnan kahteen leiriin - muslimeihin ja kafireihin. Mitään välimuotoa ei ole. Valitettavasti sekä kristittyjen että juutalaisten johtajat ovat levittäneet kuvitelmaa siitä, että ne kaikki ovat Kirjan kansoja ja uskonveljiä. Kun luet sen pienellä painetun tekstin (mitä kukaan heistä ei ole epäpätevyyttään tehnyt), huomaat että he ovat veljiä Abrahamin kautta, mutta heidän on oltava poliittisesti ja uskonnollisesti alempiarvoisia. Mutta tämä on vain pieni yksityiskohta.

Jos jihad, mujahideeni ja kafir ovat puhtaasti islamilaisia opinkappaleita, voimme nyt ymmärtää miksi media kieltäytyy käyttämästä oikeita muslimien käyttämiä sanoja - ne ovat liian kauheita ajatella. Meillä ei olekaan vain yksittäisiä terroritekoja, kuten West Gate kauppakeskus Kenian Nairobissa tai Bostonin maroton-isku; me olemmekin keskellä sivilisaatioiden sotaa historiallista vihollista vastaan - vihollista, joka on voitolla, koska me kieltäydymme täydellisesti käsittämästä totuutta.


Kenya terrorist attack
Kafirs in the Trilogy
Center for the Study of Political Islam


Kuvia Kenian pyhästä sodasta vääräuskoisia vastaan:


kenya_westgate_shootings_027

kenya_westgate_shootings - woman screaming for help
nairobi shopping mall hall of horrors 27.9.2013

Protection: A mother and her children lie on the floor as they attempt to hide while the gunmen armed with automatic weapons go on the rampage

The Westgate Shopping Center Shootings In Kenya 


Mutta kun pyhät kuukaudet ovat kuluneet, niin vuodattakaa pakanain verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he kääntyvät (oikeaan Jumalan uskoon), rukoilevat ja antavat almut, niin päästäkää heidät menemään. Jumala on totisesti anteeksiantava ja armollinen.

Aamen.
2 kommenttia:

  1. David Wood esittää kuinka näiden jihadistien toiminta noudattaa Koraanin opetuksia:

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W8F2K9Eg_U0

    VastaaPoista
  2. Jihadists in Kenya Mall Massacre: “All Muslims leave, we want to kill non-Muslims only”:
    http://www.pi-news.org/2013/10/jihadists-in-kenya-mall-massacre-all-muslims-leave-we-want-to-kill-non-muslims-only/

    VastaaPoista