23. syyskuuta 2013

Kenian tappajat käyttivät muslimien rukousta tunnistaakseen muslimit vääräuskoisista

Daniel Greenfield Front Page Magazinessa:

Luultavasti se oli Shahada, joka on islamilainen uskonnollisen ylivallan julistus. Se on syynä vääräuskoisten murhiin ja juuri sitä rukousta jihadistit käskevät uhrejaan lausumaan.

Käsiaseilla ja kranaateilla aseistautuneiden terroristien uhrien joukossa oli useita lapsia. Jotkut heistä surmattiin, kun he eivät osanneet lausua muslimien uskontunnustusta, kun heitä osoitettiin aseella.

Yhdessä kuvassa on kuollut lapsi autossa käpertyneenä kuolleen äitinsä syliin. Toisessa kuvassa veristä naista tuotiin ostoskärryllä ulos ostoskeskuksesta.

Tämä ei ollut mielenosoitus. Tässä oli kyseessä vääräuskoisten tappamisesta. Siitä on todellisuudessa kysymys jokaisessa terrori-iskussa.

Ahmed kertoi, että hyökkääjät vapauttivat ne, jotka pystyivät osoittamaan osaavansa arabiaa.

"Näin kun jotkut ihmiset nousivat ja sanoivat jotakin arabiaksi, jolloin asemiehet päästivät heidät menemään.

Työtoverini sanoi olevansa muslimi ja hän lausui jotakin arabiaksi, jolloin he antoivat hänenkin mennä.

Näin kun monia lapsia ja vanhuksia ammuttiin päähän.

En voi ymmärtää, miksi kukaan ampuisi viisivuotiasta lasta."

Siksi koska lapsi oli vääräuskoinen. Samasta syystä natsit tappoivat viisivuotiaita lapsia. Islam on luonnostaan heimouskonto. Ulkopuoliset joko orjuutetaan tai tapetaan, jos he eivät alistu.

Toisuskoiset eivät ole ihmisiä. Niinpä muslimit tappavat heidät. Niin yksinkertaista se on. Shahada - muslimien uskontunnustus - jota muslimiterroristit epäilemättä käskivät lausumaan, kuuluu näin: "Ei ole muuta jumalaa kuin Allah, ja Muhammed on hänen profeettaansa."

Joko uskot sen tai he tappavat sinut.

Se on sivilisaatioiden törmäys tiivistettynä yhteen veriseen hetkeen.

* * * 

* * *Ei kommentteja:

Lähetä kommentti