1. syyskuuta 2012

Uusi lehti - Dispatch International

Sananvapauden puolestapuhujien Lars Hedegaardin ja Ingrid Carlqvistin yhteistyön hedelmä Dispatch International on julkaissut näytenumeron. Uusi viikkolehti kertoo niistä asioista, joista valtamedia vaikenee. Lehden voi tilata oikeana paperilehtenä ruotsiksi ja tanskaksi ja nettilehtenä lisäksi englanniksi ja saksaksi. Vuosi paperilehteä maksaa 119€ ja nettilehti 98€. Osia lehdestä julkaistaan myös ilmaiseksi internetissä.

Pääuutinen näytenumerossa on Ruotsin ja Tanskan muslimipopulaatioiden kaksinkertaistuminen 14:ssä vuodessa ja sitä ryydittää kuva somaliäidistä työntämässä lastenrattaita. Vasemmisto, ilmastomuutos ja Obaman syntymäpaikan epäselvyydet ovat myös päässeet etusivulle, yhdessä Muhammadin ja Israelin kanssa.

Huomatkaa että kuva EI esitä Muhammadia.
Sisäsivuilla löytyy Paul Westonin kirjoitus massamaahanmuuton vaaroista ja George Iglerin artikkeli sananvapauden puolustamisesta. Putin ja Hollande saavat hekin osansa.

Ja eihän lehti olisi täydellinen ilman pilakuvaa, jatkokertomusta ja kulttuuripalstaa. Naiskauneudesta pitäville on takasivulla vielä pieni bonus. Sosiaalista mediaakaan ei ole unohdettu ja halukkaat voivat liittyä Dispatch Internationalin ryhmäsivulle FB:ssä.

Luvassa on siis sivukaupalla rasistista ja suvaitsematonta vihapuhetta tai rehellistä ja avointa journalismia riippuen poliittisesta orientoitumisesta. Matinpoika kuitenkin tykkää. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti