24. syyskuuta 2012

Innocence of Muslims on dokumentti eikä satiiri


Nicolai Sennels EuropeNewsissä:

Muslimit protestoivat ympäri maailmaa dokumenttifilmiä "Innocence of Muslims" ["Muslimien viattomuus"] vastaan. Elokuva esittää heidän profeettansa lasten ahdistelijana, naistenmiehenä ja väkivaltaisena rikollisena. Muutama Wikipedian artikkeli linkkeineen islamin alkuperäisiin lähteisiin vahvistaa, että Muhammed harrasti seksiä yhdeksänvuotiaan tytön kanssa, hänellä oli kolmetoista vaimoa ja hän johti verisiä sotia naapurikaupunkeja vastaan.

Olemme kaikki huomanneet sen kiusallisen asiantilan, että protestoivat muslimit eivät ole pystyneet esittämään mitään vastauksia dokumentissa esitettyihin väitteisiin. Näyttää kuin he todisteiden puutteessa olisivat turvautuneet lapselliseen kirkumiseen, tulipalojen sytyttämiseen, räjähteisiin ja viattomien tappamiseen epätoivoisessa yrityksessä vaientaa arvostelu. Elokuvan, pyhien kirjoitusten ja muslimien tarmokkaiden protestien välinen yhteneväisyys on todella silmiinpistävää. Totuutta on selvästi vaikea kestää. On merkillepantavaa, kuinka uskonnon seuraajat, jotka itse ovat kutsuneet sitä rauhan uskonnoksi, niin usein käyttäytyvät väkivaltaisesti, erityisesti silloin kun he yrittävät vakuuttaa meidät siitä, ettei heidän profeettansa innoita seuraajiaan väkivaltaan.

Kalastellakseen ääniä ja pitääkseen suhteet öljyntuottajamaihin kunnossa, meidän (muka)edustajamme antavat periksi terroristien vaatimuksiin pyytämällä anteeksi oikeuttamme sananvapauteen ja pitkää perinnettämme terveeseen kritiikkiin ja usein humoristiseen asenteeseemme uskontoihin. Samoin poliittisesti korrekti media seuraa sharia-lakia kieltäytymällä näyttämästä kuvia ja videopätkiä dokumentista vaikka niillä on selvästi olennaista uutisarvoa tässä tapauksessa. Lännen olisi ehdottoman tärkeää pysyä kovana tilanteessa, mutta esittämällä länsimaalaiset pelkureina, jotka ottavat uhkaukset tosissaan, meidän poliitikkomme itse asiassa neuvottelevat terroristien kanssa, joka on väärä tie.  Jos on mitään, mitä muslimit vihaavat ja saavat heidän vahingoittamisen halunsa kasvamaan, se on heikkouden osoittaminen. Matelevien poliitiikkojemme ja mediamme kunnioituksen osoitukset eivät näyttäydy muslimeille sovinnon eleenä vaan haavoittuvuutena, jota voidaan ja tullaan myös käyttämään hyväksi.

Pelokkaat poliitikkomme ovat loukkaus sadoille tuhansille eurooppalaisille ja amerikkalaisille, jotka satoja vuosia sitten antoivat elämänsä luodakseen ja puolustaakseen humaania yhteiskuntaa, joka oli rakennettu sananvapauden ja sekulaarien lakien varaan, julmilta hallitsijoilta ja keskiaikaisilta uskonnollisilta instituutioilta. Kieltäytymällä vastustamasta fanaatikkoja, joihin kuuluu nähtävästi muslimien enemmistö, he asettavat äänestäjänsä ja meidän lapsemme vaaraan.

Jonain päivänä lähitulevaisuudessa tämä on selvää kaikille.


-Ibn Matti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti