16. joulukuuta 2013

Islamofobisia joululahjavihjeitä

Nyt on taas se aika vuodesta, kun haluamme ilahduttaa kanssaihmisiämme pienillä lahjoilla. Mikä voisi olla parempi joululahja kuin shariaton ja terrori-iskuton tulevaisuus? Niinpä. Matinpoika teki tällaisen vaatimattoman lahjalistan, jolla voi levittää shariavastaisuutta ja terrorisminkielteisyyttä lähimmäistemme keskuuteen:

Robert Spencerin uusin kirja Not Peace But a Sword. Sopii erityisesti kirkonmiehillä ja katolisille kristityille. Antaa rokotuksen islamofiliaa vastaan. Ehdotettu lahjansaaja:

Arkkipiispa Kari Mäkinen
Arkkipiispan kanslia
Piispankatu 9
20500 TURKU

Kansanedustaja Timo Soini
00102 EDUSKUNTA


Lahjoitus tai muu tuki islamofobisille tahoille. Näitä ovat kaikki shariaa suoraan tai epäsuorasti vastustavat tahot, kuten sananvapauden, tyttöjen- ja naisten oikeuksien ja ihmisoikeuksin puolustajat. Ja tietysti rehellinen ja sensuroimaton lehdistö:

Dispatch International
Sätt in ditt bidrag på vårt bankgiro 113-4493. Alla bidrag är välkomna – stora som små. Vill du stödja oss med ett månatligt belopp blir vi djupt tacksamma.

Homma on islamofiilien pahin painajainen (ainakin jutuista päätellen). Tue sinä heitä!

Sananvapauden Puolesta ry. Sananvapaus on suomessa jo nyt uhattuna - tue sananvapautta aina kun mahdollista! Islam vastustaa sanan- ja uskonnonvapautta, tue sinä niitä!

Liity puolueeseen, jossa on terve käsitys islamista (jos puolueiden aatemaailma muuten sopii maailmankuvaasi). Tällä hetkellä lähinnä Perussuomalaiset ja Muutos 2011. Voit myös tukea vaikkapa länsinaapurin Ruotsidemokraatteja.

Amnesty International Islamin laki sharia vastustaa ihmisoikeuksia - puolusta sinä niitä!

Koska olen tyttö - Plan  Tyttöjen ja naisten aseman parantaminen on sharian vastustamista parhaimmillaan! Islam alistaa naisia sallimalla miesten lyödä vaimojaan, sallimalla seksiorjat ja lapsiavioliitot ja tyttöjen ympärileikkaukset, sekä asettamalla naiset kaikessa alisteiseen asemaan.

Mikä tahansa järjestö, joka toimii sharia-lakia vastaan: puolustaa sanan- ja uskonnonvapautta, naisten ja tyttöjen oikeuksia, uskonnollisten vähemmistöjen oikeuksia muslimimaissa - itse asiassa voit tarkistaa tuettavien asioiden listan YK:n ihmisoikeuksien julistuksesta. Jos asia löytyy listalta, niin se on mitä todennäköisimmin islamin vastainen.


Tee hankintaehdotus kirjastoosi jostain seuraavista kirjoista. Se on mitä mainioin joululahja kaikille paikkakuntasi asukkaille. Pääkaupunkiseudulla ehdotuksen voi tehdä kätevästi netissä:  http://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Hankintaehdotus

Not Peace But a Sword
Crucified Again
American Betrayal
The Complete Infidels Guide Koran
Did Muhammad Exist?

Lisää kirjoja vaikkapa täältä: http://www.thereligionofpeace.com/Pages/Bookstore.htm


Ja muistakaa viettää Joulua! Se on sharian vastaista, samoin kuin kinkun syöminen.

- Ibn Matti

* * *


File:Juletræet.jpg


2 kommenttia:

  1. Koira on myös aivan aliarvostettu seuralainen muhiksille :)

    VastaaPoista
  2. Aivan! Koira ehdottamasti lapsille joululahjaksi! Iso, musta koira: Black Dog videoblogi
    Gustaf Hägglund kertoo muistelmissaan, kuinka hänellä kävi varkaita talossa ollessaan rauhanturvaajana Lähi-idässä. Hän hommassi itselleen ison mustan koiran ja varkaat pysyivät poissa.

    Muhis ei tykännyt koirista, ei varsinkaan mustista, Enkelitkään eivät ole samassa huoneessa koiran kanssa, kuulemma.

    VastaaPoista