8. helmikuuta 2013

Lopettakaa valehteleminen!

Ingrid Carlqvist Dispatch Internationalissa:


Oletteko te nyt tyytyväisiä, äärivasemmisto ja toimittajakolleegamme, kun Lars Hedegaard melkein murhattiin? Te jotka olette tehneet kaikkenne esittääksenne Dispatch Internationalin rasistisena ja muslimivihamielisenä lehtenä sen sijaan että olisitte kertoneet totuuden: että olemme kriittisiä islamin totalitääriselle ideologialle. Oletteko tietoisia että teidän tukenne yhä brutaaleimmille islamisointivaatimuksille länsimaissa mahdollistaa noiden murhaajien toimia vapaasti yhteiskunnassamme?

Tiistaina koin yhden elämäni suurimmista järkytyksistä. Päätoimittajakolleegani Lars Hedegaard soitti ja pahoitteli, ettei pääsisi tulemaan Malmön toimitukseen, koska hän oli juuri joutunut murhayrityksen kohteeksi.

Me emme ole tyhmiä. Olemme täysin tietoisia toimintamme vaarallisuudesta - pahinta mitä Ruotsissa voi tehdä vuonna 2013, on kritisoida islamia ja Reinfeldtin ajamaa päätöntä maahanmuuttopolitiikkaa. Mutta me taistelemme sen puolesta, että voisimme jatkossakin elää avoimessa ja demokraattisessa yhteiskunnassa, jossa on täysi ilmaisunvapaus.

Sinä päivänä kun annamme periksi voimille, jotka haluavat vetää länsimaat totalitaariseen pimeyteen, on kaikki lopussa. Meidän on toimittava NYT jos haluamme säilyttää elämäntapamme.

Me Dispatch Internationalissa olemme pakotettuja olemaan entistäkin varovaisempia turvallisuutemme suhteen. Mutta me emme koskaan, milloinkaan, ikinä anna periksi totalitäärisille voimille. Heidän täytyy tappaa meidät yksi kerrallaan.

Pyydän kaikkia toimittajakolleegoitani puolustamaan sananvapautta ja jokaisen sanomalehden oikeutta kirjoittaa niistä aiheista, joita he pitävät tärkeinä lukijoilleen. Lopettakaa kutsumasta meitä muslimien vihaajiksi - me emme ole niitä jotka vihaavat tai yrittävät murhata toisinajattelijoita. Suhtaudumme kriittisesti islamin totalitääriseen ideologiaan, joka on yhtä suuri uhka vapaalle maailmalle kuin aikoinaan natsismi, fasismi ja kommunismi olivat.

Lopettakaa valehtelu lukijoillenne, kuuntelijoillenne ja katsojillenne. Kertokaa heille että me puolustamme demokratiaa ja vapautta - asioita, joiden puolustamisen te olette lopettaneet jo kauan sitten.

En kuitenkaan pane toivoani teihin. Te olette maalanneet itsenne nurkkaan, jossa te kiihkoisasti esitätte "hyviä rasisminvastustajia" ettekä näe metsää puilta. Te ette ymmärrä että juuri te olette se suuri uhka. Te jotka puolusteletta murhaajia ja terroristeja vaikealla lapsuudella ja "ulkopuolisuudella". Te olette niitä jotka keskittyvät pelkästään Breivikiin ja vähät välitätte terroristeista, jotka haluavat leikata Jyllands-Postenin toimittajilta kurkut auki ja heittää päät Rådhuspladsenille. Te olette niitä jotka hellivät terroristeja ja vähättelevät heidän tekojaan.

Jos te ette puolusta Dispatch Internationalin oikeutta julkaista lehtä joutumatta murhayrityksen kohteeksi, teillä ei ole mitään tekemistä julkaisualalla. Voitte saman tien luopua demokratiasta ja sananvapaudesta.

* * *


* * *
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti