9. joulukuuta 2012

Juutalaisten hävitys Lähi-idässä

Kun Israelin itsenäisyyssota päättyi, syntyi kaksi pakolaisvirtaa: Arabit lähtivät pakoon Israelista ja juutalaiset arabimaista. Juutalaiset olivat tervetulleita Israeliin, mutta palestiinalaiset eivät olleet tervetulleita arabimaihin.

Israelissa oli vuonna 1948 150 000 arabia. Tänään heitä on 1,6 miljoonaa ja heillä on täydet kansalaisoikeudet, uskonnonvapaus ja sananvapaus.

Jos palestiinalaiset olisivat jääneet Israeliin vuonna 1948, he olisivat saaneet Israelin kansalaisuuden eikä palestiinalaispakolaisia olisi. Ne arabit, jotka jäivät Israeliin, ovat pärjänneet hyvin. Heillä on asiat paremmin kuin arabeilla arabimaissa.
Israelin naapurit ovat yrittäneet hävittää Israelin kolmesti: 1948, 1967 ja 1973. Israel on luovuttanut alueita vapaaehtoisesti saavuttaakseen rauhan. Palestiinalaisvaltiokin olisi jo olemassa, jos se olisi Israelista kiinni. Miksi palestiinalaiset eivät ole suostuneet mihinkään rauhansuunitelmaan?

Ongelma on hyvin yksinkertainen. Arabimaat haluavat hävittää Israelin, niin kuin ne ovat yrittäneet vuosina 1948, 1967 ja 1973. Siksi palestiinalaisongelma ei ole ratkaistavissa. Profeetta Muhammadin esimerkkiä seuraten arabit hyökkäävät kun ovat vahvempia ja pyrkivät aselepoon kun ovat häviöllä. Aselepo voi kuitenkin islamin sääntöjen mukaan kestää vain kymmenen vuotta, sitten on yritettävä uudestaan.

Muslimit jatkavat taistelua vihaamiaan juutalaisia vastaan, kunnes juutalaiset on hävitetty tai alistettu. Näin yksinkertaista se on. Ensin pitää tunnustaa tämä tosiasia ja sen jälkeen voidaan alkaa miettimään, miten rauha voitaisiin saada Lähi-itään.

Kuten mainittu, profeetta Muhammad hyväksyy rauhan vain silloin kun muslimit ovat alakynnessä. Matinpojan rauhansuunnitelma on siis tämä: Pidetään arabimaat alakynnessä. Miten arabimaat saadaan heikoiksi? Yhdysvaltain taktiikkana on tähän asti ollut arabimaiden yhteiskuntien pommittaminen kaaokseen, mikä on sekin yksi taktiikka pitää arabit heikkoina, mutta rauhaa saati demokratiaa ei ole onnistuttu samaan aikaiseksi, pikemminkin päinvastoin.

Parempi taktiikka olisi arabimaiden köyhdyttäminen. Neuvostoliittoa ei kaadettu sotavoimin vaan se kaatui talouden pettämiseen. Sama voidaan tehdä arabimaille. Öljy on Lähi-idän tärkein resurssi ja jos heidän öljyään ei tarvittaisi, ei Saudi-Arabialla ja Iranilla olisi varaa rahoittaa terroristeja, rakentaa moskeijoita länsimaihin tai sotia Israelia vastaan. Näin he olisivat pakotettuja aselepoon, kunnes olisivat jälleen riittävän vahvoja aloittamaan jihadin juutalaisia vastaan. Keino öljyn tarpeen vähentämiseen on öljyä korvaavien polttoaineiden käyttöönotto.

5 kommenttia:

 1. Kirjoitan ekan kerran tänne.

  Israel on este islamilaisen kalifaatin perustamiselle. Siksi muslimit haluavat tuhota Israelin. Koraani ja hadithit ovat juutalaisvastaisia.

  Mikä pakko USA:lla ja lännellä on ostaa öljyä muslimimaista? Voi USA ostaa öljyä vaikka Venäjältä tai Norjasta tai jopa tuottaa itse.

  VastaaPoista
 2. Ei taida oma tuotanto eikä Venäjän ja Norjan tuotanto riittää. OPEC hallitsee öljyn markkinoita ja hintaa, mikä ei ole hyväksi maailman taloudelle niin kuin tuossa viimeisessä videossa esitetään.

  VastaaPoista
 3. Ibn Matti ja Vieras eivät ole nyt seuranneet uutisia. Heh, ette arvaakaan kuinka kiljuin riemusta lukiessani tästä!

  HS: Yhdysvalloista lähes omavarainen öljyntuottaja vuoteen 2035 mennessä, 12.11.2012

  "Yhdysvalloista on tulossa maailman suurin öljyntuottaja vuoteen 2017 mennessä, IEA arvioi tänään julkistamassa vuosiraportissa. Lisäksi maa kasvattaa huomattavasti kaasun tuotantoa. Myös kasvava energiatehokkuus auttaa omavaraisuuden rakentamisessa."

  "”Kymmenen vuoden kuluessa Yhdysvaltain tarve maahantuontiin Lähi-idästä on lähes nolla. Tällä on suuria vaikutuksia öljymarkkinoille, mutta ehkä jopa pidemmälle”, energiajärjestön pääekonomisti Fatih Birolsanoi IEA:n tiedotustilaisuudessa."

  http://www.hs.fi/talous/IEA+Yhdysvalloista+l%C3%A4hes+omavarainen+%C3%B6ljyntuottaja+vuoteen+2035+menness%C3%A4+/a1305614731138

  En ymmärrä, miten tästä onkaan uutisoitu niin vähän.

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa hyvältä! Noita liuskeöljyesiintymiähän on mm. Israelissa Saudi-Arabian varantoja vastaava määrä. Jos ne saadaan käyttöön niin tilanne muuttuu mielenkiintoiseksi.

  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/153922#.UMWJKoPZa8A

  Tuossa artikkelissa sanotaan että öljy-yhtiöt eivät voi noin vain mennä tekemään bisnestä Israeliin...

  "What you’re not going to see in Israel is any of the major integrated oil companies coming here. When you do a lot of business in the Arab world, it’s just not advisable for these companies to enter the Israeli market, but the smaller independent oil companies that aren’t doing business there are definitely interested and we’ve had a lot of interest in our company."

  VastaaPoista
 5. Turjalainen kirjoitti Israelin ja Kreikan öljyesiintymistä:

  http://turjalainen.blogspot.fi/2012/07/itaisen-valimeren-oljy-levantin-allas.html

  http://turjalainen.blogspot.fi/2012/10/kreikan-valtavat-oljy-kaasu-ja.html

  VastaaPoista