24. marraskuuta 2012

Islamilaiset terrori-iskut sunnuntaina 11. marraskuuta

Pyysin Religion of Peace sivustolta tarkemmat tiedot heidän listaamistaan terrori-iskuista yhden päivän ajalta. Vastauksena sain sunnuntain 11.11.2012 tiedot. Kyseiselle päivälle on listattu 11 terrori-iskua, mikä on käsittääkseni enemmän kuin tavallisesti. Hieno sunnuntaipäivä siis. Ainakin jihadin kannalta.

Sain linkit uutisiin kyseisistä tapahtumista ja jaan ne tässä teillekin. The Religion of Peace sanoo, että he ovat selvittäneet taustoja tarkemmin kuin vain yhden uutisen perusteella.

Ensimmäinen tapaus on shiiojen hyökkäys sunniopiskelijoita vastaan Karachissa Pakistanissa. Kuusi kuollutta ja yhdeksän haavoittunutta. Melkoista ammuskelua uutisen perusteella, oli motiivi mikä tahansa. Tuosta uutisestahan ei voi varmasti tietää verilöylyn motiivia, mutta ehkä TROPin kirjoittajilla on jotain varmempaa tietoa.

Sabarissa Afganistanissa tienvarsipommi tappoi kuusi siviiliä heidän palatessaan sairaalasta. Vastasyntynyt vauva ja hänen äitinsä olivat uhrien joukossa. Kurja päätös iloiselle perhetapahtumalle. YK:n mukaan vuoden ensimmäisen puoliskon aikana 1145 siviiliä on kuollut tällaisissa sattumuksissa. Oliko tämä varsinainen terrori-isku on tietysti tulkintakysymys.

Libanonissa shiiojen ja sunnien välienselvittelyssä kuoli kolme. Syy tappamisiin on taas tyypillisen Lähi-itämäisen lapsellinen. Sheikki oli käskenyt vastapuolen poistaa poliittiset plakaatit näkyviltä, mutta nämä olivat kieltäytyneet. No sitten sheikin kannattajat olivat käyneet repimässä julisteet irti ja tappaminen alkoi.

Afganistanissa kolme siviiliä kuoli heidän ajettuaan miinaan. Onpa hyvä että Suomi on kieltänyt maamiinat, niin ei meillä tapahdu tällaista.

Faisalabadissa Pakistanissa mies tappoi vaimonsa ja tämän siskon, koska epäili naisen käyvän vieraissa.

Sderot Israel: neljä haavoittunutta raketti-iskussa. TROPin lähettämä linkki osoittaa väärään uutiseen, mutta ilmeisesti oikea linkki on tämä http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4303597,00.html. Haavoittuneita tässä uutisessa on tosin vain kolme.

Afganistanissa kaksi siviiliä joutui Talibanin pommin kohteeksi. En tiedä miten TROP on poiminut tuosta uutisesta nuo kaksi siviiliä, uutisen mukaan samana päivänä on kuollut 11 afgaanisiviiliä. Afganistanissa ongelmana ovat myös sisäpiirin hyökkäykset - britit kouluttavat turvallisuusjoukkoja afgaaneista, mutta osa näistä koulutetuista käyvätkin kouluttajiensa ja maanmiestensä kimppuun.

Karachissa Pakistanissa tapettu väärää uskonlahkoa edustavia. Rauhan Uskonto my ass. Karachissa tapettiin myös imaami moskeijaansa ilmeisesti väärän uskonlahkon takia.

Dagestanissa tapettiin liian maltillinen imaami. Ehkä ei ole mikään ihme että maltilliset muslimit pysyvät hiljaa, kun ääriainekset ottavat noin helposti nokkiinsa.

Voisikohan tuonne Lähi-itään lähettää kehitysapuna mielialalääkkeitä? Niille olisi näköjään tarvetta.

--------------------------------------------------

Päivän countdown 20 tuhanteen on 27. Vähiin käy ennen kuin loppuu.---------------------------------------------------

Dar_al_Islam_cartoon.jpeg
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti