17. joulukuuta 2014

Valehtelevatko poliitikot islamista?

Citizen Warrior:

Poliitikot miltei kaikissa maíssa vakuuttavat, tavalla tai toisella, että islam on rauhan uskonto. Ovatko he vain valehtelevia kieroilijoita? Tietävätkö he totuuden, mutta yrittävät huijata meitä? Vai ovatko he tietämättömiä? Ja jos heillä ei ole tietoa, miksi heillä ei sitä ole?

Poliitikolla on monia syitä puhua kauniisti islamista. Kuvitellaanpa päinvastainen tilanne. Kuvitellaan mitä tapahtuisi, jos huomattava poliitikko, kuten Yhdysvaltain presidentti, sanoisi "ISIS noudattaa kirjaimellisesti islamin opetuksia". Mitä tapahtuisi? Tässä poliittisesti korrektissa ilmastossa hänet tuhottaisiin valtamediassa. Lehtien artikkelit kritisoisivat hänen tunteettomuuttaan ja haukkuisivat häntä rasistiksi ja islamofobiksi. Muslimijärjestöt tekisivät asiasta ison numeron ja karkottaisivat muslimiäänestäjät ikiajoiksi, ja mahdollisesti myös muslimeja sympatiseeraavien monikultturistien äänet. Huomattavat muslimit, joilla on tohtorin arvo islamin opinnoista, vakuuttaisivat ei-muslimeille, että tämä poliitikko on täydellisesti erehtynyt.

On myös mahdollista, että poliitikon rehellisyys aiheuttaisi maailmanlaajuisia mellakoita. Ihmisiä kuolisi välikohtauksissa ja poliitikkoa syytettäisiin siitä. Kun Muhammedin pilakuvat julkaistiin tanskalaisessa sanomalehdessä, 187 ihmistä tapettiin seuranneissa mellakoissa ja lehden toimittajaa on ahdisteltu siitä lähtien. Hän on jo kerran täpärästi välttynyt salamurhalta.

Vertaa edellämainittua siihen, että poliitikko sanookin vain hyväksyttävän asian: "islam koostuu rauhanomaisista lainkuuliaisista kansalaisista ja nuo ISISin barbaarit eivät ymmärrä todellista islamia". Tästä ei seuraa mitään pahaa. Muutama vastajihadisti voi mumista jotain. Ja siinä se.

Luulen, että useimmat poliitikot todella uskovat tuohon poliittisesti korrektiin hölynpölyyn. Ja ne, joilla on epäilyksiä islamin suhteen, pitävät suunsa tiukasti kiinni kunnes poliittinen ilmasto tässä asiassa muuttuu.

Mikä saa poliittisen ilmaston muuttumaan? Enemmän kansalaisia, jotka ymmärtävät, mitä islamin oppi todella sanoo. Sinä päivänä, kun meistä riittävän moni tuntee faktat, islamista totuuden kertova poliitikko saa riittävästi julkista tukea pysyäkseen mukana pelissä.

Jos haluat poliitikkojen kertovan totuuden, hyödyllisin asia, jonka voit tehdä, on jakaa tietoa islamista toisille ei-muslimeille.

Citizen Warrior: http://www.citizenwarrior.com/
Inquiry into Islam: http://www.inquiryintoislam.com/
Political Islam: http://www.politicalislam.com/
Jihad Watch: http://www.jihadwatch.org/
Religion of Peace: http://thereligionofpeace.com/
Mitä lännen tulee tietää: https://aikapommi.wordpress.com/mita-lannen-tulee-tietaa/
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti