28. lokakuuta 2014

Islamin valkopesu

Tänään yksi uskonto motivoi alati suuria määriä seuraajiaan ympäri maailman murhaamaan, raiskaamaan ja orjuuttamaan ihmisiä ja leikkaamaan näiden päitä irti. Uskonto on islam. Ei kristinusko. Ei juutalaisuus. Ei buddhismi. Islam. Vain islam. Sinä tiedät sen. Minä tiedän sen. Jokainen asioita seuraava tietää sen.

Koraani käskee yksiselitteisesti ja toistuvasti muslimeja ryhtymään jihadiin eli "pyhään sotaan" halusivatpa he tai eivät. "Teidät on määrätty sotimaan, vaikka se on teille vastenmielistä. Mutta voi sattua, että teillä on vastenmielisyys jotakin asiaa kohtaan, vaikka se on teille hyödyllinen, ja voipa sattua, että teillä on halu johonkin, vaikka se on vahingollista teille. Jumala tietää, mutta te ette tiedä." (Koraani 2:216, 9:38). Samoin käskee Koraani yksiselitteisesti ja toistuvasti muslimeja "surmaamaan heidät missä heidät taapaattekin" (2:191, 9:5), "hakkaamaan poikki heidän kaulansa" (8:12, 47:4) ja ottamaan voitettujen vaimot ja tyttäret seksiorjiksi (4:24, 33.50). Sinä tiedät sen. Minä tiedän sen. Jokainen asioita seuraava tietää sen.

Islamin mukaan Muhammed, "Profeetta", on täydellinen roolimalli kaikille pojille ja miehille; hän asettaa täydellisen esimerkin siitä, kuinka eletään ja harjoitetaan jihadia. Muhammed leikkasi vääräuskoisten päitä irti säännöllisesti (esim. Banu Qurayzan joukkomurha), otti orjiksi ne joita ei tappanut (hän omisti paljon orjia), "nai" (s.o. raiskasi toistuvasti) orjatyttöjä (esim. Safiyh ja Rayhana), raiskasi jopa yhdeksänvuotiaita lapsia (esim. Aisha) ja perusti uskonnon, jossa kaikki tämä on moraalisesti oikein, koska "Profeetta" teki niin. Sinä tiedät sen. Minä tiedän sen. Jokainen asioita seuraava tietää sen.

Tietenkään kaikki muslimit eivät käyttäydy yllämainitulla tavalla. Se ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa, että islamin kirjoitukset käskevät tai suvaitsevat sellaista käytöstä. Se tarkoittaa vain sitä, että jotkut muslimit eivät ota islamia vakavasti. Olemme siitä kiitollisia.

Valitettavasti, kuten jokainen voi havaita vilkaistessaan uutisia, monet muslimit ottavat islamin vakavasti. Jihadistit ympäri maailmaa Lähi-idästä Yhdysvaltoihin ja Kanadaan tappavat, leikkaavat päitä irti, ottavat orjia ja raiskaavat "uskottomia" missä ja milloin vain voivat. Ja näitä jihadisteja tukevat sellaiset islamilaiset teokratiat kuin Iran ja Saudi-Arabia, jotkat rohkaisevat ja rahoittavat tätä barbarismia.

Jokainen asioita seuraava tietää ainakin tämän verran. Toiset tietenkin tuntevat asioita syvällisemmin kuin toiset. Mutta jokaisella, jolla on toimivat aivot eikä ole ollut unessa syyskuun yhdennentoista 2001 jälkeen, pitäisi olla perusymmärrys edellämainituista tosiasioista.

Kuitenkin monet ihmiset (semi)vapaan maailman johtajista vasemmistointellektuelleihin, journalisteihin ja julkisuuden henkilöihin teeskentelevät muuta. George W. Bush esimerkiksi sanoo "Islam on rauhaa" ja "jalo uskonto". Barack Obama sanoo, että "Islamilla on ylpeä suvaitsevaisuuden perinne", "Islam ei ole osa ongelmaa" vaan "tärkeä osatekijä rauhan aikaansaamisessa". David Cameron sanoo "Islam on rauhan uskonto", jihadistit, kuten Islamilaisen valtion jäsenet "eivät ole muslimeja" vaan "hirviöitä".

Sellaiset vasemmistolaiset, kuten Glenn Greenwald, Nathan Lean, Nicholas Kristof ja Ben Affleck menevät pidemmälle. He eivät ainoastaan teeskentele, että islam ei ole perustaltaa barbaarinen, vaan he myös panettelevat niitä, jotka osoittavat että se on perusteltaan barbaarinen. Jos kutsut islamia tai sen vakavia seuraajia barbaareiksi tai että "Islam on huonojen ideoiden pääsuoni", kuten Sam Harris äskettäin sanoi, vasemmistolainen panetteluprikaati leimaa sinut "islamofobiseksi" (onko irrationaalista pelätä muslimeja, jotka yrittävät tappaa sinut?); "rasistiksi" (eikö islam ole uskonto eikä rotu?); "suvaitsemattomaksi" (pitääkö meidän suvaita ihmisiä, jotka yrittävät mestata, orjuuttaa tai raiskata sinut tai lähimpäsi); ja miksi tahansa absurdiksi. Vasemmisto lisää lisäksi, että Koraanin tavoin myös Talmud ja Raamattu sisältävät käskyjä tappaa vääräuskoisia, homoseksuaaleja ja muita "syntisiä" ja että nämä kirjat myöskin suvaitsevat orjuutta ja vastaavaa - aivan kuin sellaiset totuudet jotenkin muuttaisivat sitä tosiasiaa, että tänään vain islam motivoi suuria määriä seuraajiaan, ja todellakin, kokonaisia kansakuntia murhaamaan ja orjuuttamaan ihmisiä "Jumalan" nimeen.

Miksi niin monet ihmiset teeskentelevät etteivät tiedä mitä tietävät islamista ja sen ainutlaatuisesta roolista nykymaailmassa? Miksi niin monet panettelevat niitä, jotka kertovat totuuden tästä hirvittävästä uskonnosta ja sen hurskaista seuraajista? Miksi niin monet jättävät huomiotta sen tosiasian, että vaikka muissa uskonnoissa on barbaarisia käskyjä, mikään niistä ei kuitenkaan motivoi niiden seuraajia toteuttamaan sellaisia kauheuksia kuin islam tekee?

Voimme ainoastaan arvailla tällaisten ihmisten motiiveja. 

Lue loput Graig Biddlen artikkelista täältä.

Koraanin suomennokset Islamoppaan sivuilta.

Banu Qurayzan verilöylystä ja muista Muhammedin sankariteoista voi lukea täältä: http://jumalanorja.blogspot.fi/2012/07/muhammadin-elama-ja-sankariteot.htmlEi kommentteja:

Lähetä kommentti