17. maaliskuuta 2017

Sweden Watch

Sweden Watch -sivusto kerää sivuilleen Ruotsissa tapahtuneita rikoksia. Data esitetään karttamuodossa, luettelona ja raporttitiivistelminä. Lisäksi sivustolta löytyy hakutoiminto.

Sivuston ylläpitäjät kertovat itsestään seuraavaa:

Sweden Watch on osa The Watch -yhtymää, joka on Skandinaviassa toimiva voittoa tavoittelematon järjestö. Keräämme ja julkaisemme ajantasaista tietoa kolmen Skandinavian maan tilanteesta. Poliittiset mielipiteemme edustavat kaikkea vasemmalta oikealle. Päämäärämme ja tavoitteemme on tuoda Skandinaviassa tapahtuvat väkivaltaiset rikokset yleisön tietoisuuteen.

The Watch -yhtymään kuuluu ekonomisteja, journalisteja ja tutkijoita rikostutkimuksen, taloustieteen ja väestötieteen aloilta. Yhteistä heille on  huolestuminen Skandinavian maiden sosiaalisesta kehityskulusta.

Valtamedia kyllä raportoi rikoksista, mutta ei kaikista, ja kansalaisten on vaikea muodostaa kokonaiskuvaa. The Watch pyrkii tuottamaan mahdollisimman laadukasta informaatiota nykyhetken kokonaistilanteesta. Tällä tavoin saat tarvittavan tiedon, jotta voit muodostaa omat johtopäätöksesi tämänhetkisestä tilanteesta.

Kaikki keräämämme data on saatu julkisista lähteistä, kuten poliisin tiedotuksista sekä tunnetuista sanomalehdissa ja muualla mediassa julkaistuista tapahtumista. On selvää, ettemme pysty löytämään kaikkia tapahtumia, joten raportoimiemme tapahtumien määrä on luultavasti alakanttiin. Julkaisemme tiedot päivittäin nettisivullamme.


Alkuperäinen kirjoitus: http://www.swedenwatch.com/images/reports/wedenwatch_report_jan17.pdf

The Sweden Watch etusivu: http://www.swedenwatch.com/index.php


Tammikuun 2017 tietoja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti