1. huhtikuuta 2015

Voitto monikulttuurisuudelle ja antirasismille!

Tämä päivä tullaan tuntemaan historiassa Voiton Päivänä. Päivänä, jolloin maahanmuuttajavastaiset rasistit tulivat vihdoin järkiinsä.

Olli Immonen Oulusta on vetänyt takaisin väitteensä islamista ja maahanmuutosta. "Olin lukenut liikaa vihasivustoja, kuten Hommafoorumia ja Muhammedin tarinaa. Vähemmästäkin menee pää sekaisin. Ymmärrän nyt, että meidän tulee ottaa ainakin kolminkertainen määrä maahanmuuttajia, erityisesti Lähi-idän muslimimaista, paikkaamaan huutavaa työvoimapulaamme. Islam on rauhanomainen uskonto ja Koraani hieno kirja, jota islamofoobikot tulkitsevat kuin Piru raamattua", sanoo Immonen uskaltamatta katsoa Helsingin Sanomien toimittajaa silmiin.

Tohtori Halla-aho sanoo, että hänen kirjoituksiaan on vääristelty ja niiden virkkeitä on irrotettu asiayhteydestään. "En ole koskaan väittänyt, että maahanmuutto olisi sinänsä huono asia. Olen päinvastoin yrittänyt todistella, että vapaa aseenkanto-oikeus tulisi nimenomaan antaa ensin paperittomille maahanmuuttajille ja sitten kiintiöpakolaisille. Kantasuomalaisilta sen sijaan olen ehdottanut kerättäväksi kaikki aseet pois, lukuunottamatta ilmakiväärejä ja värikuula-aseita. Siitä kirjoituksesta, josta sain aivan liian pienen tuomion, olen kovasti pahoillani. En tiedä mikä minuun meni. En varmasti toivu syyllisyydestäni koskaan.", sanoo Tohtori Halla-aho kyynel silmäkulmassaan.

James Hirvisaari Kalajoen hiekoilla: "Taidan hommata vielä pari, kolme vaimoa".

James Hirvisaari on puolestaan muuttanut nimensä Abdullah Ahmed al-Baqaraksi ja kertoo Eeva-lehdessä uskoontulostaan, tai kuten hän sanoo, 'paluustaan islamiin': "Etsin tässä eräänä päivänä Koraanista jotain väkivaltaista jaetta, josta voisin kirjoittaa rasistisen kolumnin Uuteen Suomeen, mutta silloin törmäsin Koraanin jakeeseen 9:29, ja aivan kuin suomut olisivat pudonneet silmistäni, ja ymmärsin kuinka hieno uskonto islam on. Muutos 2011-puolue aikoo vaatia kansanäänestystä sharia-lain saattamiseksi voimaan mahdollisimman pian. Kansalaisaloite sharia-lain ottamisesta käyttöön on jo laadittu ja nimien kerääminen alkaa tänään ensimmäinen huhtikuuta", kertoo al-Baqara innoissaan.

Jäämme toiveikkaina odottamaan vielä jäljellä olevien rasistien katumusta ja paluuta islamiin.

Helsingissä 1.4.2015
Ibn Matti

2 kommenttia: