7. maaliskuuta 2015

Koraani kuuluu suomalaisen yleissivistykseen

Olen sitä mieltä, että Koraanin tunteminen kuuluu suomalaisen yleissivistykseen. Jos valtiolta löytyy ylimääräistä rahaa kansansivistykseen, niin mielestäni Koraani pitäisi jakaa jokaiseen suomalaiseen talouteen. Olen tosissani.

Kerronpa ensin oman tarinani.

Vuosia sitten uskoin vilpittömästi islamin olevan ihan mukiinmenevä uskonto (ja mukiinmenevällä en tarkoita alkoholia nauttivaa, koska tiesin, että alkoholi ei kuulu islamiin). Tiesin toki, että siinä oli joitakin asioita, joita en pitänyt edistyksellisenä, esimerkiksi moniavioisuutta, tai järjenvastaisia ruokailusäännöksiä (possu on hyvää ja terveellistä ruokaa). Tiesin myös, että monet terroristit olivat islamin seuraajia.

Yle ja Helsingin Sanomat olivat kuitenkin kertoneet minulle, että kyse ei ollut uskonnosta vaan länsimaiden sorrosta. Muistan, että olin katsonut jonkun dokumenttiohjelman, jossa vakuutettiin, että islam oli ollut tosi rauhanomainen uskonto, mutta sitten ristiretkeläiset olivat tulleet ja radikalisoineet muutoin hyvän muslimihallitsijan, joka hyökkäsi kristittyjä vastaan ikään kuin oikeutettuna kostona. Minä uskoin. Kaikki oli "länsimaiden" omaa syytä. Muhammedista en tiennyt juuri mitään - ajattelin hänen olevan vähän kuin muutkin "profeetat" - se tyyppi, joka saarnaa maailmanlopusta ja käskee luopumaan synnistä.

Vaikka en ollutkaan aivan tyylipuhdas "mokuttaja", kuuluin kuitenkin "hyviin ihmisiin". Olin suvaitsevainen. Tiesin kyllä maahanmuuttajien aiheuttamista haasteista, mutta keksin sellaisia selityksiä tapahtumille, kuten: "no, tietysti he saattavat tehdä jotain rikoksia, mutta se johtuu heidän kokemuksistaan lähtömaissaan, on selvä, että sota traumatisoi ja aiheuttaa epäsosiaalista käytöstä".

Se mitä en silloin ymmärtänyt oli, että mikä saa ihmiset räjäyttämään itsensä hengiltä tai lentämään pilvenpiirtäjiä päin. Siinä ei ollut mitään järkeä. Sotaahan käydään sotimalla. Miksi he eivät yksinkertaisesti aja "pahoja imperialisteja" pois mailtaan? Miksi mennä tappamaan viattomia ihmisiä toiselle puolen maapalloa? Tiesin kyllä Paratiisin neitsyeistä, mutta en oikein jaksanut uskoa, että joku tahallaan tappaisi itsensä parin naikkosen vuoksi. Uskoin ihmisten olevan noin ylipäänsä järkeviä, ajattelevia olentoja. Olin väärässä.

Kukaan ei selittänyt minulle. Mutta minä olen utelias luonteeltani ja yksi kiinnostuksen kohde oli uskonnot. Kirjakaupassa oli hyllyssä Koraani ja minä ostin sen.

Jaakko Hämeen-Anttila antaa esipuheessaan neuvon aloittaa Koraanin lukemisen Joosefin tarinasta. Minä luin. Näin sain tietää, että Koraanissa on kerrottu Raamatun tarinoita omalla tyylillään. Aluksi lukeminen oli tuskallista, koska Koraani on käsittämättömän tylsä kirja. Suurin osa siitä on merkityksetöntä höpötystä. (Myöhemmin opin, että Koraania ei voi ymmärtää ilman Muhammedin elämäntarinaa, joka löytyy Sirasta ja haditheista.)

Kun laitan rahaa kirjaan, niin nuukana miehenä minä myös luen sen kirjan. Muutenhan rahat menisivät hukkaan. Kahlasin läpi kaikki suurat ja jakeet. Eräs asia alkoi kiinnittää huomiotani.

Koraanissa on paljon materiaalia, jotka antavat oikeutuksen terroriteoille. Niitä kohtia ei voi olla huomaamatta. Pysyin edelleen valtamedian luoman kuvan lumoissa, mutta nyt epäilyksen piru oli herännyt. Koraanissa oli jakeita, joita ilkeämieliset terroristit voivat käyttää oikeuttamaan vääräuskoisten tappamisen. Terroristit olivat kaapanneet Koraanin omiin itsekkäisiin suunnitelmiinsa.

Sitten Halla-aho oli ehdokkaana. Olin kuullut tästä "rasistista" aikaisemminkin, mutta ajattelin hänen olevan joku niistä uusnatseista, joita olin jo omassa nuoruudessani nähnyt Ylen dokumentissa. Ne olivat aika säälittäviä tapauksia. Maihinnousukengät ja maastopuku. Kovat puheet, pehmeät aivot.

Olin utelias tietämään, miksi tästä tyypistä niin vouhkataan. Menin lukemaan hänen blogiaan. Hän perusteli näkemyksensä hyvin. Olin hänen kanssaan samaa mieltä monista asioista. Blogin reunassa oli linkki Islamin aikapommi- sivustolle. Siellä oli linkki youtuubiin "Mitä lännen tulee tietää" -dokumenttiin. Yhtäkkiä kaikki loksahti paikoilleen.

Ne Koraanin väkivaltaiset jakeet, jotka olin itse lukenut aikaisemmin, olivat tosiaan terroristien perustelu teoilleen. Opin, että jihad on jokaisen muslimin velvollisuus. Jokaisen muslimin on myös seurattava Muhammedin esimerkkiä. Ja mikä se Muhammedin esimerkki oli? Muhammed määräsi ryöstämään karavaaneja, salamurhaamaan poliittiset vastustajansa, käymään Pyhää Sotaa vääräuskoisia vastaan, ja juutalaiset, niitä Muhammed vihasi yli kaiken.

Terrori-iskut, Israelin-Palestiinan konflikti, ristiretket, islamin historilliset valloitukset, ne kaikki loksahtivat paikoilleen. Kyse on Muhammedista. Muhammed määräsi muslimit käymään pyhää sotaa vääräuskoisia vastaan, kunnes koko maailma tunnustaa, että Allah on ainoa jumala ja Muhammed on hänen profeettansa.

Kaikki mitä ISIS, Boko Haram, al-Shabaab ja al-Qaida tekevät, tulee suoraan Muhammedin elämästä. Nuo järjestöt noudattavat Muhammedin esimerkkiä pilkulleen. He noudattavat islamia sen puhtaimmassa muodossaan. Se on kaikki Koraanissa, haditheissa ja Muhammedin elämäkerrassa, Sirassa.

Siksi Koraani kuuluu suomalaisen yleissivistykseen. Monet varmasti muistavat ministeri Thorsin väitteen, että "Sharia-lain käyttöönotto on Islamin vastaista" tai kansanedustaja Sasin ehdotuksen, että sharia-lakia voitaisiin soveltaa Suomessa. Islam ei ilmiselvästikään kuulu näiden tärkeissä viroissa olevien yleissivistykseen. Islam on tullut Suomeen, ja meidän on tiedettävä, mitä Koraanissa ja muissa islamin kirjoituksissa sanotaan. Ja erityisesti meidän on tiedettävä, mitä siellä sanotaan meistä "vääräuskoisista", joista Koraani käyttää halventavaa nimitystä "kufr". Koraani ja hadith antaa selkeät ohjeet, miten vääräuskoisten kanssa tulee menetellä.

Yleissivistykseen kuuluu tietää, että ISIS ja Boko Haram noudattaa Muhammedin esimerkkiä, kun se pakottaa vangeiksi saadut seksiorjiksi. ISIS noudattaa Muhammedin esimerkkiä, kun se antaa valloitetun kaupungin kristityille kolme vaihtoehtoa: käänny islamiin tai alistu dhimmiksi ja maksa dhimmiveroa, tai sinun sinun kaulausi katkaistaan. ISIS noudattaa Muhammedin esimerkkiä, kun he hävittävät historiallisia taideaarteita ja hakkaavat muinaiset patsaat soraksi. ISIS noudattaa Muhammedin esimerkkiä, kun he hakkaavat vääräuskoisten päät poikki.

Ettekö usko? Se on kaikki kerrottu islamin pyhissä kirjoituksissa, Koraanissa ja haditheissa. Se kaikki on kerrottu Muhammedin elämäkerrassa, jonka voi ostaa Amazonin kirjakaupausta. Se on kerrottu sunni-muslimien arvostetussa lakikirjassa "Reliance of the Traveller". Se on kaikki kerrottu Koraanissa, jonka voi ostaa kaikista hyvinvarustetuista kirjakaupoista.

Tieto on noissa kirjoituksissa. Ongelma on vain tietää, mikä on olennaista. Koraanista suurin osa on merkityksetöntä höpötystä. Kun Yle lukee Koraania radiossa, niin satunnainen kuulija ei voi mitenkään hahmottaa kokonaisuutta. Siksi tarvitaan selitysteokset. Meitä eivät kiinnosta uskovaisten selitysteokset uskonnon yksityiskohdista (kuten se, kuinka monta kertaa täytyy päivässä rukoilla ja mihin suuntaan pitää nenän osoittaa). Meitä kiinnostaa vain se, mitä islam haluaa tehdä vääräuskoisille, meitä kiinnostaa vain islamin poliittinen puoli.

Paras tapa tutustua islamiin on tutustua Muhammedin elämään. Koska suomeksikin käännetty "Sira" on paksu ja tylsä kirja, löytyy netistä tiivistettyjä Muhammedin elämäkertoja, joissa keskitytään siihen, mitä Muhammed määräsi seuraajansa tekemään vääräuskoisille.

Olen siis sitä mieltä, että Koraanin tunteminen kuuluu suomalaisen yleissivistykseen. Muhammedin elämä kuuluu suomalaisen yleissivistykseen. Silloin tarinat pahoista ristiretkeläisistä ja länsimaiden sorrosta eivät enää mene läpi. Silloin Israelin ja Palestiinan konfliktia on helppo ymmärtää. Ja silloin kukaan poliitikko ei enää voi ehdottaa sharia-lain käyttöönottoa ilman seurauksia.

Tosiasioiden tunnustaminen on kaiken viisauden alku. Mutta ensin täytyy tietää, mitä ne tosiasiat ovat.

Ollaksesi muslimi sinun täytyy hyväksyä Muhammed täydellisenä ihmisenä. Hänen elämänsä on esimerkkinä kaikille muslimeille ja heidän täytyy jäljitellä häntä kaikin mahdollisin tavoin. Tietenkään kaikki muslimit eivät ole tässä kovin menestyksellisiä, mutta muslimin hurskautta arvioidaan sen mukaan, miten tarkasti hän noudattaa Muhammedin esimerkkiä ja opetuksia. Tätä ei aseteta islamissa kyseenalaiseksi ja siksi on tärkeää tuntea Muhammedin tarina. Muhammedin elämäntavalle on jopa oma nimensä, joka on "Sunna."

Lue Muhammedin tarina vaikka täältä: http://abdullahsarh.wix.com/muhammedintarina

Lukemistoa:
Islamin aikapommi: https://aikapommi.wordpress.com/mita-lannen-tulee-tietaa/
Koraani, hadith ja Muhammedin elämäkerta helppolukuisina kirjoina:
 http://www.politicalislam.com/product-category/paperbacks/

Koraani suomeksi:
http://www.islamopas.com/koraani/sisallys.htm

Robert Spencerin kirjoja:

The Politically Incorrect Guide to Islam
http://www.amazon.com/Politically-Incorrect-Guide-Islam-Crusades/dp/0895260131/

The Truth About Muhammad
http://www.amazon.com/Truth-About-Muhammad-Intolerant-Religion/dp/1596985283/

The Complete Infidel's Guide to the Koran
http://www.amazon.com/The-Complete-Infidels-Guide-Koran/dp/1596981040


7 kommenttia:

 1. Törmäsin kirjoitukseesi Hommaforumin kautta. Meillä jokaisella on oma nuivistumistarinamme, ja sinun tarinasi oli selkeä ja erittäin hyvin perusteltu. Voimia eloon ja menestystä kaikissa toimissasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilyksen piru on vaan aikamoinen epeli...

   Poista
 2. Raamattu kuuluu sauduiarabialaiseen yleissivitykseen. Ehdotan Saudi-Arabian radioon Raamatun lukutunteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tule menemään läpi. Sinne ei saa viedä Raamattuja saati sitten alkaa lukemaan radiossa. Saudien rangaistuskäytännöt tuntien en menisi edes ehdottamaan moista ;)

   Poista
 3. Anonyymi8/3/15 22:53

  Koraani on pahuuden oppikirja, sen varsinaisessa merkityksessä. Totta on, että se on tunnettava, jotta vihollisen aikeet tietää. ISIS ja vastaavat järjestöt noudattavat Koraania ja Muhammedin ohjeita tinkimättä. Maailmaa odottaa hirvittävä verilöyly, ja orjuus. Pahinta asiassa on, että vihervasemmistolaiset ihmiset kautta länsimaiden, ovat avanneet näille paholaisille kaikki ovet. Jos mitään muutosta politiikkaan länsimaissa ei tapahdu lähivuosina, niin helvetti on irti noin 15-25 vuoden sisällä, siis valtavat vääräuskoisten massateurastukset, joille ei ihmiskunnan historiassa löydy vertaa. Mikäli islamisaatioita ei pysäytetä, niin sivilisaatiot tuhoutuvat ja vaipuvat synkkään keskiaikaan ja orjuuteen ja kurjuuteen. Islam on vitsauksista pahin, sillä se merkitsee inhimillisen elämän alasajoa, ja tilalle tulee brutaali kultti, jossa ihmisarvoa ei tunneta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Daniel Greenfield on kanssasi samoilla linjoilla: http://ibnmatti.blogspot.fi/2015/01/globaali-islamilainen-kansanmurha.html
   Hän tosin kirjoittaa verilöylyn olevan jo käynnissä.

   Poista
 4. Anonyymi9/3/15 20:03

  Paskapaperille on aina käyttöä. Toivottavasti on sivut pehmeitä.

  VastaaPoista