21. huhtikuuta 2012

Miksi Mosse raiskaa?

Suomessa tavallista kansaa ja jopa joitakin kansanedustajia on alkanyt nyppimään nuoren tytön raiskaus, jossa kaksi mossea on pakottanut yhdessä tuumin tytön suuseksiin. Tuomion voi tilata Helsingin käräjäoikeudesta numerolla 3338, joten en puutu yksityiskohtiin tämän enempää.

Oikeastaan asiassa ei ole periaatteessa mitään puhumisen arvoista: pojat ovat tehneet vakavan rikoksen ja heille on siitä langetettu ankara rangaistus. Olen ymmärtänyt, että rangaistus on linjassa muiden samanlaisten tapausten rangaistusten kanssa. Rikolliset ovat saaneet rangaistuksensa ja asia on loppuun käsitelty. Vai onko?

Facebookiin perustettiin tuomion antamisen jälkeen sivusto, jossa tuettiin näitä raiskaajanuorukaisia. Ulkomaalaistaustaiset nuoret olivat sitä mieltä, että uhri oli huora, joka oli itse syyllinen raiskaukseensa. Pojat olivat sankareita, joita kaverit kilvan puolustivat. En itse ehtinyt tuolle sivustolle ennen kuin se oli suljettu, mutta olen nähnyt kuvakaappauksia.

Osa noista facebookin viesteistä menee tietysti nuorien ajattelemattomuuden piikkiin, mutta enpä ole ennen kuullut, että Suomessa perustettaisiin tukiryhmä raiskaajille. Miksi näitä raiskaajapoikia halutaan puolustaa? Onko maahanmuuttajien keskuudessa hyväksyttyä raiskata nuori tyttö?

Mietitään hetki tuota rangaistusta. Se oli vuosi ja yksitoista kuukautta ehdollista. Lisäksi he saivat yhdyskuntapalvelua ja joutuvat maksamaan korvauksia. Tämä on kova rangaistus. Vai onko?

Suomalaiselle nuorelle tällaisesta teosta kiinni jääminen olisi katastrofi. Häntä halveksittaisiin, jopa omat sukulaiset saattaisivat kääntää hänelle selkänsä, hän tuskin pystyisi häpeässään jatkamaan opiskeluaan ammattikoulussa. Hänelle tulee rikosrekisteri, joka vainoaa häntä koko loppuelämän. Hän joutuu maksamaan omista pienistä tuloistaan isot korvaukset ja luopumaan monista omista haaveistaan. Jos hän joutuisi istumaan ehdottoman tuomion, hänen elämänsä olisi raunioina, josta ei pelasta kuin uskoon tulo tai kuolema. Raiskaaja ei saa kunnioitusta edes rikollisissa piireissä, hän on hylkiö.

Entäs Mosset? Häntä ei hävetä kaveripiirissä eikä mahdollisesti edes perhepiirissä, koska mossekulttuurissa raiskaus on naisen oma vika. Pakistanin vankiloissa olevista naisista suurin osa on siellä siksi, että heidät on raiskattu. Raiskatun naisen on käytännössä mahdoton todistaa raiskausta. Islamin lain mukaan naisen todistus on vain puolet miehen todistuksesta. Lisäksi raiskaustapauksessa pitää olla neljä (miespuolista) todistajaa.

Koska raiskausta ei voida todistaa, katsotaan naisen syyllistyneen avioliiton ulkopuoliseen suhteeseen, josta Islamin laki eli sharia määrää ankaran rangaistuksen - jos nainen on naimisissa, hän on syyllistynyt aviorikokseen, josta sharia määrää kuolemanrangaistuksen kivittämällä. Naimaton nainen ruoskitaan. Pakistanissa naiset selviävät vankeusrangaistuksilla. Miettikääpä mikä vaikutus tällä on naisten halukkuuteen ilmoittaa raiskauksista viranomaisille.

Raiskaus on mossekulttuurissa naisen häpeä. On naisen oma vika, jos hän on käyttäytynyt siten, että miehelle on herännyt halu raiskata. Syyksi riittää paljas pää tai muu mossekulttuurin mielestä rietas pukeutuminen. Jos nainen raiskataan, siitä seuraa mossekulttuurissa suuri häpeä koko tytön suvulle. Siis tytön, ei raiskaajan suvulle.

Ayaan Hirsi Ali kertoo kirjassaan Neitsythäkki, miten perheen tytär oli joutunut sukulaismiehensä raiskaamaksi. Perhe naitti tytön serkulleen, joka oli ainut joka suostui ottamaan huoraksi leimatun tytön vaimokseen. Serkku oli hulttio, joka käytännössä jatkoi samaa hyväksikäyttöä ja raiskaamista, jonka tytön sukulaismies oli aloittanut. Perheen kunnia oli kuitenkin puhdistettu, joten perheen kannalta asia oli kunnossa.

Britanniassa ja nyt myös Yhdysvalloissa on paljastunut useita hyväksikäyttörinkejä, jossa mosset ovat houkutelleet mukaansa nuoria, jopa yksitoistavuotiaita, tyttöjä, raiskanneet heitä ja pakottaneet heidät  prostituoiduiksi.

Miksi Mossekulttuurissa raiskaus näyttää olevan hyväksyttyä? Vastaus voi löytyä Koraanista ja profeetta Mossen elämästä kertovista kirjoituksista (hadithit ja sira). Mosselaisten pyhät kirjoitukset kertovat useista tapauksista, joissa Mosse on itse raiskannut naisia tapettuaan ensin naisten koko suvun. Sotavankien raiskaus oli myös Mossen seuraajille tuttua puuhaa. Koraanissa painotetaan useita kertoja, että Mosse on kaikkien mosselaisten esikuva ja täydellinen ihminen ja hurskas mosselainen seuraa hänen esimerkkiään. Ei siis ole mikään ihme, että koraanikoulusta tullut mosselainen päättää harjoittaa sitä mitä on koulussa oppinut.

En tietenkään tässä väitä, että kaikki mosselaiset olisivat raiskaajia. On kuitenkin selvää, että heidän kulttuurissaan suhtaudutaan raiskaukseen täysin eri tavalla kuin meidän kulttuurissamme. Tästä pääsemme takaisin rangaistuksen ankaruuteen.

Kyseiset pojat joutuvat tekemään yhdyskuntapalvelua, joka varmasti tuntuu rangaistukselta. Ihan säälittää heidän puolestaan, joutuvat rassukat tekemään töitä. Ehdollinen vankeusrangaistus ei todennäköisesti heitä haittaa millään tavalla, koska valtio maksaa heidän elatuksena, eikä heitä siksi huoleta rikosrekisteri. Tietysti heidän on välteltävä rikoksista kiinni jäämistä hieman huolellisemmin - ehkä he oppivat vaikka vain sen, ettei raiskauksella kannata Suomessa leuhkia julkisesti vaikka se Somaliassa olisikin maan tapa.

Entä korvaukset, nehän olivat huomattavia summia? Niin, kuka maksaa sosiaalituella elävien kulut? Töihinpääsy pojille voi tämän jälkeen olla hieman hankalaa.

Entä häpeä? Mikä häpeä? Raiskaus on heidän ja heidän sukulaistensa ja ystäviensä mielestä naisen oma vika.

----------------------

Raiskaus on mosselaisten keskuudessa niin suosittua, että uutisista joissa mosset raiskaavat, voisi perustaa vaikka kokonaan aiheelle omistetun blogin. Tässä hieman maistiaisia. Miettikää tarkasti, haluatteko näitä ongelmia myös Suomeen.

Media vaikenee teinitytön raiskauksesta Saksassa:
http://mustakoira.blogspot.com/2012/03/media-ignores-muslim-gang-rape.html

Dokumentti Britannian muslimimiesten seksiringeistä:
http://mustakoira.blogspot.com/2012/03/muslim-sex-gangs-in-britain.html

Marokossa tuomioistuin määrää raiskatun tytön naimaan raiskaajansa:
http://mustakoira.blogspot.com/2012/03/girl-forced-to-marry-her-rapist-kills.html

Lapsimorsiamet ovat edelleen yleisiä islamilaisissa maissa:
http://mustakoira.blogspot.com/2012/03/child-brides.html

Muslimien raiskausaalto Ruotsissa:
http://majorityrights.com/weblog/comments/muslim_rape_wave_in_sweden/

Norjassa kaikki puskaraiskaukset ovat muslimien tekemiä, sanoo poliisi:
http://www.youtube.com/watch?v=g7t5ZffkA0A

Miten raiskaus todistetaan sharia-lain perusteella:
http://www.thereligionofpeace.com/Quran/002-rape_adultery.htm

Mossen opetukset raiskauksesta:
http://www.thereligionofpeace.com/Muhammad/myths-mu-rape.htm

Ruotsissa ei kannata päästää lapsiaan kylpylään valvomatta:
http://www.youtube.com/watch?v=80MhV458b_U&feature=related
http://barenakedislam.com/2012/01/18/sweden-20-muslim-invaders-gang-rape-11-year-old-swedish-girl-in-public-bathhouse/

Mosse ohjeisti seuraajiaan, ettei heidän tarvinnut lopettaa kesken, kun he raiskasivat sotavankejaan:
http://prophetmuhammadillustrated.com/al-azl---sex-in-islam.html

Muslimit raiskasivat kaksivuotiaan Neha-tytön, koska hänen isänsä ei suostunut kääntymään  muslimiksi.
http://mustakoira.blogspot.com/2012/03/neha.html

Muslimimiehet naureskelevat oikeudessa kun heidän tekojaan luetellaan:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2132985/Muslim-gang-jailed-kidnapping-raping-girls-Eid-celebrations.html


-Ibn MattiEi kommentteja:

Lähetä kommentti