15. tammikuuta 2012

Tiesitkö jo tämän Islamista?

Olin palaamassa pieneltä kaljoittelureissulta, kun törmäsin Helsingin rautatieasemalla mukavan tuntuisiin tummaihoisiin nuoriin miehiin, jotka jakoivat esitteitä (skannasin oman kappaleeni ja laitoin blogin liitteeksi). Lukaisin junassa läpyskän ja totesin joutuneeni ensimmäisen kerran elämässäni da'wan kohteeksi.

Pari päivää aikaisemmin näin jossain ilmaisjakelulehdessä Salam-lehden mainoksen. Lehdet löytyvät netistä myös näköispainoksina. Hyvin tehty Salam-lehti antaa sinisilmäiselle suomalaiselle lukijalle myönteisen kuvan Islamista. Itse asiassa hieman liiankin hyvän.

Jokainen Islamiin kunnolla perehtynyt tietää että kyseisessä uskonnossa on myös pimeä puoli. Kunniamurhat, avionrikkojien kivittäminen, homojen hirttäminen, lapsimorsiamet ja kuolemantuomiot Islamin pilkkaamisesta. Saudi-Arabiassa uskonnollinen poliisi on teloittanut tänä vuonna useita noituudesta syytettyjä. Pastori Youcef Nadarkhani Iranissa istuu kuolemansellissä koska hän on luopunut Islamin uskosta. Kaikki nämä hirveydet perustellaan Islamilla.

Lukaisepa Salam-lehden jälkeen seuraavia sivustoja:

http://aikapommi.wordpress.com/mita-lannen-tulee-tietaa/

http://www.inquiryintoislam.com/

http://www.politicalislam.com/principles/pages/five-principles/

Näiden sivustojen kuva Islamista on aivan erilainen kuin Salam-lehden. Kuka valehtelee ja miksi?


- Ibn Matti
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti