29. tammikuuta 2012

Miten minä voin vastustaa islamisaatiota §2

Vaikka sinä ymmärrät islamisaation vaarat, et luultavasti voi itse tehdä asialle mitään. Sinulla ei ole rahaa, ystäviä eikä vaikutusvaltaa. Vaikka tiedät että musliminaisten uimahallivuorot ovat sharia-lain täytäntöönpanoa, et voi kieltää viranomaisia tällaisia uimavuoroja järjestämästä. Vaikka tietäisit paikallisessa moskeijassa kehotettavan uskovia hakkaamaan vaimoaan ja tappamaan juutalaiset, tai jos naapurin kuusivuotias Fatima menee kesälomalle Somaliaan ja tulee takaisin leikeltynä, et voi tehdä sillekään mitään.

Voit kuitenkin levittää tietämystäsi eteenpäin toisille, jotka ehkä voivat tehdä jotain.§2: Levitä tietoa islamista1. Kansanedustajat, europarlamentaarikot ja kunnanvaltuutetut.

Lähetä tietopaketti islamista omalle edustajallesi. Valmiita lehtisiä löytyy ainakin


Ehkä haluat suomentaa englanninkieliset tekstit ennen lähettämistä? Jos teet sen, niin laita suomennos jakoon internettiin.

Eduskuntaan posti menee osoitteella Kansanedustajan Nimi 00102 Eduskunta. Eduskunnan sivuilta löydät kansanedustajien nimet ja muuta hyödyllistä tietoa, kuten missä valiokunnissa edustajat istuvat.

Lähetä oikea paperikirje. Kansanedustajat saavat varmasti jo ihan tarpeeksi sähköpostia ja ne on helppo jättää lukematta. Kirje luultavasti ainakin avataan. Älä spämmää - yksi kirje eduskuntakauden aikana per edustaja ei varmasti ärsytä ketään, mutta sata sähköpostia viikossa voi olla enemmän vahingoksi kuin hyödyksi.  

Jos saamme 101 kansanedustajaa puolellemme, olemme voittaneet tämän erän.

Europarlamentaarikkojen yhteystiedot löydät Europarlamentin sivuilta

Kunnanvaltuutettujen yhteystiedot löydät kuntasi sivuilta, esimerkiksi Helsingin valtuutetut löytyvät täältä.

Muista äänestää vaaleissa ehdokasta, jolla on totuudenmukainen kuva islamista.


2. Kirjoita mielipideosastolle, keskustelusivustolle tai aloita oma blogi

Blogin perustaminen on ilmaista ja helppoa. Lukijoiden saaminen voi olla hankalampaa, mutta ne kaksi lukijaasi ehkä levittävät tietoa eteenpäin ja pienestä purosta syntyy, jos ei nyt ihan Amazon, niin ehkä Vantaanjoki. 

Jos saat kirjoituksesi julkaistua isossa lehdessä saat paljon lukijoita. Valitettavasti julkaisukynnys voi olla liian korkea varsinkin, jos toimitus tulkitsee kirjoituksesi vihakirjoitteluksi. Voit kokeilla perustaa blogin myös Uuden Suomen Puheenvuoroon. Siellä liian äänekkäät islamkriitikot bannataan, joten kirjoita maltillisesti.3. Jaa tietoa ystävillesi


Voit lähettää ystävillesi linkkejä sähköpostilla tai laittaa niitä Facebook-seinällesi. Voit lainata heille kirjoja tai videoita. Ystäviä ei tietenkään kannata jatkuvasti pommittaa uusimmilla jihad watchin artikkeleilla, yksi hyvä linkki kolmessa kuukaudessa on parempi kuin seitsemän huonoa linkkiä viikossa. Ihmiset kyllästyvät helposti saarnamiehiin...

Facebookissa voit myös tykätä facebookissa olevia sivustoja. Tässä lista muutamista:

An Inquiry into Islam
Citizen Warrior
Memri
Ibn Matti


---

Muista lumihiutaleilmiö: yksi lumihiutale on merkityksetön, mutta kun niitä on tarpeeksi, ne kaatavat puita.


-Ibn MattiMiten minä voin vastustaa islamisaatiota §3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti