25. tammikuuta 2012

Miten minä voin vastustaa islamisaatiota §1

Tavallinen ihminen ei voi muuttaa maailmaa yksinään paremmaksi vaikka kuinka haluaisi. Yhden blogistin höpinä verkossa on kuin lumihiutale, joka ei jaksa taivuttaa edes ruohonkortta pudotessaan. Kannattaako siis edes yrittää vastustaa islamin leviämistä? Laitetaanko pää pussiin ja toivotaan että kaikki muslimit ovatkin niitä maltillisia kunnon ihmisiä. Eihän meidän tarvitse ainakaan täällä Suomessa pelätä että meille tulee Rosengårdin kaltaisia lähiöitä, joista asukkaat itsekin jo haluavat pois turvallisimpiin maihin, kuten Irakiin [http://rahmispossu.net/reportaasit/malmo-pelon-kaupunki/]?

Islamistit harrastavat organisoitua propagandaa ja heillä on siihen varaa. Saudit syytävät rahaa Euroopan muslimeille ja kouluttavat imaameja wahhabilaiseen uskoon. Muslimien uskonnollinen velvollisuus on antaa almuja [zakat] tarvitseville muslimiveljille, monesti rahat menevät terroristeille.

Meidän on pakko tehdä jotain. Emme halua Suomeen Rosengårdin kaltaisia lähiöitä, joihin postinkantajat eivät enää uskalla jakaa postia [http://europenews.dk/en/node/51210]. Jos meitä lumihiutaleita on tarpeeksi paljon, pystymme yhdessä taivuttamaan isonkin puun. Yhdessä lumimassat hautaavat islamistit hankeen.  Suomessa ei vielä ole vakavia ongelmia, joten ne ovat  estettävissä.

Mitä tavallinen pulliainen voi tehdä?


§1: Tutustu koraaniin ja islamin opetuksiin.

Et voi voittaa väittelyä aiheesta, jota et lainkaan tunne. Jos aiot perustella muille, miksi islam on vaarallinen oppi, jota tulee vastustaa, sinun on tunnettava islamin opetukset.

Kaikki islamin opit perustellaan Koraanilla ja Haditheilla (perinnetiedolla). Nämä on koottu kirjoihin, joita uskonoppineet tutkivat ja tulkitsevat. Sharia-laki perustuu näihin samoihin kirjoituksiin. Jos taistelet islamisaatiota vastaan, sinun on tunnettava islam.

Kun tiedät mitä Koraanissa sanotaan, ei sinulle voida syöttää pajunköyttä islamin sanomasta.

Koraanin voit ostaa kirjakaupasta Hämeen-Anttilan suomeksi kääntämänä. Hämeen-Anttilalla on myös muita kirjoja, joihin kannattaa tutustua, kuten "Johdatus Koraaniin" ja "Islamin monimuotoisuus". Teokset saat paikallisesta kirjastostasi, ellet halua ostaa niitä omaksesi.

Netistä koraani löytyy suomeksi täältä ja täältä.

Citizen Warrior antaa listan englanninkielisistä nettikoraaneista täällä. Myös hadithit eli islamin perinnetieto löytyy netistä, esimerkiksi täältä.

Mitä lännen tulee tietää on Gregory M. Davisin artikkelin suomennos islamin perusteista.

Thereligionofpeace-sivuston kirjalistaus on myös tutustumisen arvoinen.

Kun olet lukenut kirjan, voit lainata sen ystävällesi, joka voi lainata sen edelleen. Kun lumihiutaleita on tarpeeksi, niistä voi tulla lumivyöry.

-Ibn Matti

P.S. Jos löydät hyvän kirjan, jonka soisit muidenkin lukevan, niin ehdota paikalliselle kirjastollesi sen hankkimista!  Kun kirja on kirjastossa, moni saattaa sen myös lukea. Helmet.fi sivustolla voit tarkistaa pääkaupunkiseudun kirjavalikoiman. Sivuston kautta voi myös tehdä hankintaehdotuksen.Miten minä voin vastustaa islamisaatiota §2


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti