29. marraskuuta 2012

Yli 20 000 islamilaista terrori-iskua sitten 11.9.2001

No itse asiassa vielä kahdeksan iskua puuttuu tänään 28. päivä, mutta ajoitan blogin julkaisun huomiselle kello 12. Rauhan Uskonnon kannattajiin voi tässä asiassa luottaa kuin muuriin.







Islamissa ei ole kultaista sääntöä

Kultainen sääntö löytyy useimmista uskonnoista jossain muodossa. Jeesuksen vuorisaarnan "Kaikki mitä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille" löytyy kungfutsealaisuudesta muodossa "Älä tee toisille mitään sellaista, mitä et haluaisi heidän tekevän sinulle". Lisää löytyy wikipediasta.

Vaikka mitään uskontoa ei harjoittaisikaan, niin yleensä ihmiset luonnostaan pitävät vääränä asioita jotka itselle tehtynä olisivat epämieluisa. Tappaminen, varastaminen ja vahingon aiheuttaminen toiselle eivät noudata kultaista sääntöä ja niiden tekeminen katsotaan vääryydeksi. On kuitenkin ainakin yksi aate, jossa kultaista sääntöä ei ole. Islam.

Islamissa on dualistinen asenne väkivaltaan. Väkivalta on väärin ainoastaan islamin sisällä. Ulkopuolisille on eri säännöt. Tästä on esimerkkinä murha: jos muslimi tappaa toisen muslimin, siitä tulee kuolemanrangaistus (elleivät suvut pääse sopimukseen verirahasta). Sen sijaan vääräuskoisen tappamisesta ei tuomita kuolemaan.

Islamissa mikä tahansa teko on oikeutettu, jos se edistää islamin asiaa. Murhat, raiskaukset, terrorismi - mikä tahansa teko on oikeutettu jos se tehdään islamin puolesta. Niinpä kaksoistorneihin törmänneet terroristit ovat muslimien keskuudessa sankareita, koska he kuolivat Pyhässä Sodassa vääräuskoisia vastaan.

Tämän takia monikulttuurisuus ei toimi islaminuskoisten kanssa. Kulttuurit joissa kultainen sääntö ohjaa moraalia ei sovi yhteen kulttuurin kanssa, jossa kultaista sääntöä ei noudateta. Suomen lainkäyttö perustuu usein armeliaisuuteen, jossa rikoksen tehneelle annetaan uusi mahdollisuus esimerkiksi ehdollisen tuomion muodossa, sekin kultaisen säännön sovellus.

Ehdollinen tuomio toimii rangaistuksena, koska tekijä kokee tehneensä väärin ja haluaa vastedes pysyä kaidalla tiellä - ratkaisu on hyvä sekä yksilölle että yhteiskunnalle. Islamilaisesta kulttuurista tulleelle ehdollinen rangaistus ei välttämättä toimi, koska osa muslimeista ei näe teossaan mitään väärää - vääräuskoisen tytön saa raiskata jos tämä on saattanut itsensä sellaiseen tilanteeseen kävelemällä yksin rippikoulusta kotiin ilman burkhaa. Islamissa mies on ylempänä naista ja muslimi ylempänä vääräuskoista. Pahnanpohjimmainen on vääräuskoinen nainen.

Länsimaailman ja islamilaisen maailman välillä on toinenkin perustavaa laatua oleva ristiriita - suhtautuminen kriittiseen ajatteluun. Islam ei salli oman ajattelunsa kritisointia. Profeetta Muhammadin loukkaamisesta tai pyhien tekstien kyseenalaistamisesta saa islamilaisissa maissa kuolemantuomion. Uskonnon vapautta ei ole: islamin uskosta luopumisesta on määrätty kuolemanrangaistus. Kriittinen ajattelu ei ole sallittua, jos se on ristiriidassa Koraanin tai muiden islamin pyhien kirjoitusten kanssa.

Koko länsimainen tiede ja hyvinvointi perustuu kriittiseen ajatteluun. Kaikkea saa ja pitää kyseenalaistaa. Koko tieteellinen ajattelu perustuu vanhojen ajatusmallien kritisoinnille ja uusien ajatusten esiintuomiselle. Islamilaisessa maailmassa ei voi olla tiedettä tai nobel-palkintoja, koska siellä on vain yksi totuus joka on kirjoitettu Koraaniin. Jos tieteellinen löydös on ristiriidassa Koraanin kanssa, sitä ei voi julkaista koska tiedemies päätyy pahimmassa tapauksessa hirteen. Christofer Luxemburg esiintyy salanimellä, koska hän tekee kriittistä Koraanin ja islamin tutkimusta ja on sen takia hengenvaarassa.

Kriittinen ajattelu vaatii toteutuakseen täydellisen sananvapauden - Galilei joutui aikanaan vaikeuksiin julkaistuaan omia tieteellisiä löytöjään, koska uskonnon pyhä kirja oli ristiriidassa hänen löytöjensä kanssa. Jos valtaapitävien käsityksiä ei uskalleta kyseenalaistaa, ei  epäkohtiin myöskään voida puuttua. Ketä palvelee islamin tai maahanmuuttopolitiikan arvostelijoiden rangaistukset? Miten paljon tiede olisikaan kehittynyt ilman uskonnollisia dogmeja? Nykyajan dogmi on poliittinen korrektius. On kuvaavaa että rangaistukset poliittisen korrektiuden rikkomisesta tulevat jumalanpilkkapykälän perusteella. Olemmeko siirtymässä takaisin keskiajalle?

Länsimainen hyvinvointi perustuu kahteen asiaan. Ensimmäinen on kultainen sääntö. Se johtaa inhimilliseen lainsäädäntöön, heikommista huolehtimiseen ja vastuun ottamiseen kanssaihmisistä. Kaikki tämä puuttuu sieltä missä islam ja sharia-laki on käytössä.

Toinen on sananvapaus. Se mahdollistaa kriittisen ajattelun ja sitä kautta tieteen kehittymisen. Ilman sitä eläisimme vieläkin maailmassa, jossa kovaa elämää pellolla seuraisi aikainen kuolema. Monet islamilaiset maat ovat tässä tilassa vielä nykyään.

Me emme tarvitse islamia.

---------------------------------------------------------------------------------

Bill Warnerin haastettelu Michael Corenin ohjelmassa:



Sananvapaus länsimaisessa kulttuurissa:


Sananvapaus:




Bill Warnerin sivusto Political Islam: http://www.politicalislam.com/

24. marraskuuta 2012

Islamilaiset terrori-iskut sunnuntaina 11. marraskuuta

Pyysin Religion of Peace sivustolta tarkemmat tiedot heidän listaamistaan terrori-iskuista yhden päivän ajalta. Vastauksena sain sunnuntain 11.11.2012 tiedot. Kyseiselle päivälle on listattu 11 terrori-iskua, mikä on käsittääkseni enemmän kuin tavallisesti. Hieno sunnuntaipäivä siis. Ainakin jihadin kannalta.

Sain linkit uutisiin kyseisistä tapahtumista ja jaan ne tässä teillekin. The Religion of Peace sanoo, että he ovat selvittäneet taustoja tarkemmin kuin vain yhden uutisen perusteella.

Ensimmäinen tapaus on shiiojen hyökkäys sunniopiskelijoita vastaan Karachissa Pakistanissa. Kuusi kuollutta ja yhdeksän haavoittunutta. Melkoista ammuskelua uutisen perusteella, oli motiivi mikä tahansa. Tuosta uutisestahan ei voi varmasti tietää verilöylyn motiivia, mutta ehkä TROPin kirjoittajilla on jotain varmempaa tietoa.

Sabarissa Afganistanissa tienvarsipommi tappoi kuusi siviiliä heidän palatessaan sairaalasta. Vastasyntynyt vauva ja hänen äitinsä olivat uhrien joukossa. Kurja päätös iloiselle perhetapahtumalle. YK:n mukaan vuoden ensimmäisen puoliskon aikana 1145 siviiliä on kuollut tällaisissa sattumuksissa. Oliko tämä varsinainen terrori-isku on tietysti tulkintakysymys.

Libanonissa shiiojen ja sunnien välienselvittelyssä kuoli kolme. Syy tappamisiin on taas tyypillisen Lähi-itämäisen lapsellinen. Sheikki oli käskenyt vastapuolen poistaa poliittiset plakaatit näkyviltä, mutta nämä olivat kieltäytyneet. No sitten sheikin kannattajat olivat käyneet repimässä julisteet irti ja tappaminen alkoi.

Afganistanissa kolme siviiliä kuoli heidän ajettuaan miinaan. Onpa hyvä että Suomi on kieltänyt maamiinat, niin ei meillä tapahdu tällaista.

Faisalabadissa Pakistanissa mies tappoi vaimonsa ja tämän siskon, koska epäili naisen käyvän vieraissa.

Sderot Israel: neljä haavoittunutta raketti-iskussa. TROPin lähettämä linkki osoittaa väärään uutiseen, mutta ilmeisesti oikea linkki on tämä http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4303597,00.html. Haavoittuneita tässä uutisessa on tosin vain kolme.

Afganistanissa kaksi siviiliä joutui Talibanin pommin kohteeksi. En tiedä miten TROP on poiminut tuosta uutisesta nuo kaksi siviiliä, uutisen mukaan samana päivänä on kuollut 11 afgaanisiviiliä. Afganistanissa ongelmana ovat myös sisäpiirin hyökkäykset - britit kouluttavat turvallisuusjoukkoja afgaaneista, mutta osa näistä koulutetuista käyvätkin kouluttajiensa ja maanmiestensä kimppuun.

Karachissa Pakistanissa tapettu väärää uskonlahkoa edustavia. Rauhan Uskonto my ass. Karachissa tapettiin myös imaami moskeijaansa ilmeisesti väärän uskonlahkon takia.

Dagestanissa tapettiin liian maltillinen imaami. Ehkä ei ole mikään ihme että maltilliset muslimit pysyvät hiljaa, kun ääriainekset ottavat noin helposti nokkiinsa.

Voisikohan tuonne Lähi-itään lähettää kehitysapuna mielialalääkkeitä? Niille olisi näköjään tarvetta.

--------------------------------------------------

Päivän countdown 20 tuhanteen on 27. Vähiin käy ennen kuin loppuu.



---------------------------------------------------

Dar_al_Islam_cartoon.jpeg




18. marraskuuta 2012

Tue Dispatch Internationalia!

Jos sinua potuttaa valtavirran liian korrekti kirjoittelu, niin nyt voit tehdä asialle jotakin:


Verkkoversion saa englanniksi, ruotsiksi, saksaksi ja tanskaksi ja paperilehden ruotsiksi ja tanskaksi.

Puolen vuoden nettiversion tilaus maksaa 55€, mikä ei ole paljon sananvapauden tukemisesta.

Tutustu englanninkieliseen näytenumeroon täältä.

Lisäksi voit lähettää kirjastoosi toiveen lehden tilaamisesta. Ainakin ruotsinkielisillä paikkakunnilla kuten pääkaupunkiseudulla lehti on varmasti mahdollista saada kirjastoihin. 


KOTITEHTÄVÄ: lähetä hankintatoive Dispatchistä omaan kirjastoosi. Kun toiveita tulee riittävästi, lehti varmasti tilataan!


Kirjastoille voi lähettää toiveita myös netin kautta, esim. http://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Hankintaehdotus








Tänään 19 946 tappavaa terrori-iskua islamin nimeen sitten 11.9.2001



14. marraskuuta 2012

13. marraskuuta 2012

COUNTDOWN: 20 000 tappavaa terrori-iskua WTCeen jälkeen

Vielä 79 uhreja vaatinutta terrori-iskua Rauhan Uskonnon toimesta niin on pyöreät 20 000 täynnä.

10.11. Boko Haram tappoi viisi kristittyä Nigeriassa
11.11. Sunnit tappoivat shia-isän ja hänen kaksi poikaansa Pakistanissa
11.11. Dagestanissa maltillinen muslimisaarnaaja tapettu vähemmän maltillisten uskonveljien toimesta
11.11. Hisbollah tappaa kolme Libanonissa
11.11. Islamistit tappavat kuusihenkisen perheen Afganistanissa
11.11. Shiiat tappavat kuusi sunni-opiskelijaa Pakistanissa






Levitä tietoa Rauhan Uskonnon terrori-iskuista ja kopioi alla oleva koodi nettisivullesi tai blogiisi:

<p align="center"><a target="_blank" href="http://www.thereligionofpeace.com/">

<img src="http://www.thereligionofpeace.com/TROP.jpg" border="0" alt="Thousands of Deadly Islamic Terror Attacks Since 9/11"></a></p>


The religion of peace -sivuston lähdeaineistoista:
http://www.thereligionofpeace.com/Pages/Sources.htm

9. marraskuuta 2012

Wildersin ohjeet länsimaisen yhteiskunnan pelastamiseksi


1. Sananvapauden turvaaminen. Wilders ehdottaa Yhdysvaltain perustuslain ensimmäisen lisäyksen mukaista lakia, jolla turvataan sananvapauden säilyminen.

2. Kulttuurirelativismin hylkääminen ja juutalais-kristillisten ja humanististen arvojen vaaliminen.

3. Islamisaation etenemisen pysäyttäminen. Ei uusille moskeijoille. Ei koraanikouluille. Maahanmuuton lopettaminen islamilaisista maista.

4. Kansallisvaltioiden itsenäisyyden palauttaminen. Ei EU:n liittovaltiokehitykselle.

5. Israelin tukeminen. Israel on ainut länsimainen vapaa demokratia Lähi-idässä. Israel on etulinjassa länsimaiden vapauden puolustamisessa.









7. marraskuuta 2012

Raymond Ibrahim: Muslimien harjoittama kristittyjen vaino

Raymond Ibrahim on kirjoittanut lukuisia blogeja kristittyjen vainoista, lukekaa ja ihmetelkää:

Syyskuu 2012
Elokuu 2012
Kesäkuu 2012
Huhtikuu 2012
Maaliskuu 2012
Helmikuu 2012
Tammikuu 2012

Compass Direct raportoi kristittyjen vainoista ympäri maailman:
http://www.compassdirect.org/

Nigerian verilöyly:



Asia Bibi, Pakistan, tuomittu kuolemaan jumalanpilkasta:



Neha, Pakistan, raiskattu koska isä ei suostunut kääntymään muslimiksi